KookJij

Recept voor Spaanse paëlla

Dit is een Pazablipo recept (Pakje,zakje, blikje of potje) want ik ben maar een hobbykok.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie: 465 kCal energie
9.4 Gram eiwit
45.4 Gram vet
74.4 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: Dit recept is deels van: Knorr
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Snipper de ui fijn en snij de filet in blokjes.
  2. Verhit 1 eetlepel olie in een hapjespan en bak hierin de kipfilet goudbruin en gaar.
  3. Voeg vervolgens de ui toe en bak deze ± 1 min. mee.
  4. Voeg de rijst en 400 ml water toe aan het kipmengsel en breng dit al roerend aan de kook.
  5. Voeg dan de inhoud van het zakje ‘groentemix’ toe.
  6. Laat het geheel met gesloten deksel 15 min. zachtjes doorkoken.
  7. Af en toe doorroeren. Voeg tenslotte de inhoud van het zakje 'kruidenmix' toe en kook nog 5 à 8 min. door.
  8. De garnalen slechts de laatste 2 à 3 minuten bijvoegen. Serveer de paëlla in een grote schaal.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Agnes Dekkers

Agnes Dekkers zegt:
Frans
"Recept voor" staat voor elk recept.
Zoals je kunt lezen op mijn pagina heb ik ook recepten van producten zoals Knorr, Maggi en Honig.
Daar het de naam van dit gerecht is op de verpakking is de titel daarom Spaanse paëlla.
Dus jouw reactie zou niet naar mij maar in dit geval bij Knorr moeten.
@gnes
Frans Nijhuis

Frans Nijhuis zegt:
Hoe durf je zoiets een Spaanse paella te noemen? Het is gewoon een rijstgerecht!
Foei! Walgelijk