KookJij

Sandwich met porchetta, mozzarella en gegrilde artisjok

Geniet van een smaakvolle sandwich met sappige porchetta, romige mozzarella en gegrilde artisjok. Gemaakt van Jumbo's rustiek brood met een krokante korst, luchtige structuur en een volle smaak door meer dan 24 uur rijping met verse desem. En dat proef je in iedere krakend verse hap. Nu (enkel) verkrijgbaar in iedere Jumbo winkel waar deze vers afgebakken wordt. De combinatie van hartig, fris en kruidig maakt dit een perfecte lunch of lichte maaltijd. Afgewerkt met een vleugje pesto en verse basilicum voor extra diepgang en een mediterrane twist.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie: 309 kCal energie
20 Gram eiwit
17 Gram vet
18 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Mediterrane
Bron: Jumbo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sandwich met porchetta, mozzarella en gegrilde artisjok te bereiden

  1. Zet in 4 stappen deze heerlijke Sandwich met porchetta, mozzarella en gegrilde artisjok op tafel.
  2. Verwarm de oven voor op 180 graden, en snij je brood eventueel in plakken.
  3. Scheur de uitgelekte bollen mozzarella en verdeel over de 4 boterhammen.
  4. Plaats midden in de oven gedurende 5 minuten zodat de mozzarella smelt.
  5. Beleg de porchetta nonchalant over de boterhammen met mozzarella.
  6. Laat de artisjok uitlekken, snij grote stukken eventueel en garneer de boterhammen hiermee samen met de pesto.
  7. Tip! 
  8. Garneer eventueel met blaadjes basilicum. ,pijnboompjes en wat rucola.

Mijn kookverhaal (Sascha ten Brink)

Kijk voor alle smaken Jumbo's rustiek brood op: www.jumbo.com/inspiratie/jumbos/desembroden

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst