KookJij

Vanillepudding met peperkoek en rozijnen

Een heerlijk vanillepudding met peperkoek en rozijnen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: .... personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vanillepudding met peperkoek en rozijnen te bereiden

Vul de potjes met een stukje peperkoek.
Schep 8 soeplepels uit 500 ml melk. Meng daarin de vanillepudding.
Voeg de suiker, rozijnen en amaretto bij de rest van de melk en breng aan de kook.
Voeg de oplossing van melk en poeder toe laat even goed opkoken maar roer zeer goed.
Vul de potjes en laat goed afkoelen.
Stort de pudding op een bordje en garneer met stukjes peperkoek, rozijnen en karamelsiroop.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Normaal is deze pudding voorzien voor ± 5 pers.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst