KookJij
Lees meer Lees minder

Kinder recepten

Op deze pagina, speciaal voor de kleintjes, vind je de leukste en lekkerste recepten om vóór of mét je (klein)kind te maken. Een leuke traktatie voor op school of een verrassing voor de hoofdmaaltijd. Wat denk je van een aardappel-sneeuwman gemaakt van aardappelpuree? Een heerlijke taart mag natuurlijk niet ontbreken!

Reset filter

Geavanceerd filter

Hoofdcategorie
Filters worden geladen

Kinderen recepten

  1. Lollies maken in alle smaken
    Lollies maken in alle smaken
    Ingredienten: 250g kristalsuiker, 2 theelepels vloeibare glucose, vruchtensap
  2. Spoetnik (wel de drank!)
    Spoetnik (wel de drank!)
    Ingredienten: -1 Eetlepel suiker, -Een scheutje koffiemelk, -Gazeuse of andere priklimonade (cola, 7-up)
  3. Chocolade-swirl koekjes
    Chocolade-swirl koekjes
    Ingredienten: (Voor zo'n 30 koekjes), - 150 gram boter, - 100 gram kristalsuiker, - 200 gram bloem, - vanille-essence (of -suiker), - 3 tl cacaopoeder

  1. Zandkoekjes
    Zandkoekjes
    Ingredienten: 100 gram bloem, 75 gram margarine, 50 gram witte basterdsuiker
  2. Gevulde speculaasbavarois
    Gevulde speculaasbavarois
    Ingredienten: 200 gram speculaas, 100 gram boter, 2 deciliter slagroom, 3 blaadjes gelatine, 25 gram custardpoeder, 170 gram suiker, 2 1/2 deciliter melk, 2 1/2 deciliter bleu band finesse voor koken, 1 eetlepel speculaaskruiden, 250...
  3. Chocolade Surprise zwarte pieten
    Chocolade Surprise zwarte pieten
    Ingredienten: 1 kilo pure chocolade, 1 pak hagelslag, 100 gram marsepein, rood en wit
  4. Glutenvrije Cupcakes
    Glutenvrije Cupcakes
    Ingredienten: 150 gram boter, 120 gram suiker, 1 zakje vanille suiker, 175 gram glutenvrij meel (Schär Mehl), 3 eieren, 1 zakje (Dr Oetker backin) bakpoeder, Evt. krenten en rozijnen naar smaak toevoegen
  5. Hartige Sinterklaasbroodjes
    Hartige Sinterklaasbroodjes
    Lekkere en gezonde hartige snack, leuk voor kinderen en volwassenen. Ingredienten: Trostomaten, Eieren, Stokbrood, Mayonaise, Ketchup, Kappertjes
  6. Kaasdomino's  (pain domino of pompernikkel
    Kaasdomino's (pain domino of pompernikkel
    Ingredienten: 3 plakken roggebrood, 60 gram boter, 80 gram geraspte pittige kaas ( parmezaamse of oude kaas, peper, zout, worcestersaus, als je geen room boter of margariene gebruikt. moet je de margarine niet opkloppen. deze gaat dan...
  7. Schuimtaart (bevroren)
    Schuimtaart (bevroren)
    Ingredienten: 2 pakken schuimkoekjes, 1 pak Klopklop, 1 halve liter slagroom, nootjes
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Carpaccio alla Caponada
    Carpaccio alla Caponada Categorie Koud, Koud, Koud
    Caponada of caponata is van oorsprong een zeer oud Siciliaans gerecht. Het is begonnen als een groentengerecht, een "gekookte salade" van aubergi... Ingredienten: 300 gram zalm - tonijn of zwaardvis van sashimi kwaliteit, 18 groene olijven ontpitten en grof hakken, 6 ansjovisfiletjes klein hakken, 1 x 5 cc gespoelde en gedroogde kappertjes, 1 x 5 cc fijngehakte oreganoblaadjes, 1
  2. Tosti met salami, kaas en eigengemaakte pesto
    Tosti met salami, kaas en eigengemaakte pesto Categorie Warm
    Ik had salami en ham over van de pizzarol die ik gemaakt had, dus dat moet op. Het is een lekkere vullende tosti geworden. Ik heb de tosti in de air-fryer... Ingredienten: 4 sneden brood naar eigen keuze, 2 plakken belegen kaas, 2 plakken salami, maar mag ook meer zijn als je boterham groot is, 2 plakken achterham, tomaat, mozzarella, eigengemaakte groene pesto, evt.zwarte peper uit de mol
  3. Gebakken Vis alla Milanese met Komkommer Salsa
    Gebakken Vis alla Milanese met Komkommer Salsa Categorie Warm
    Dunne plakken vlees, kip, vis (filets zonder vel) bedekt met maizena, eidooier en broodkruim+geraspte Parmezaanse kaas en vervolgens gebakken in olie, noem... Ingredienten: VIS, 4 ontvelde filets zonder graten van platvis (tong,bot of schar) van elk ca.160 gram, , 1 kopje maizena in een diep bord, 4 koppen Panko op een grote schaal, 4 eidooiers, 500 cc karnemelk, zeezout en vers gemalen zwa
  4. Garnalen op Toscaanse Wijze
    Garnalen op Toscaanse Wijze Categorie Vis, schaal- en schelpdieren
    Op Toscaanse wijze is meestal een bereiding met Italiaanse kruiden (oregano, tijm, rozemarijn), ui, veel knoflook, spinazie, room, zongedroogde tomaten uit... Ingredienten: 500 gram schoongemaakte en gepelde garnalen, 6 teentjes knoflook, 3 sjalotjes, 3 eetlepels roomboter, 125 cc droge witte wijn, 200 cc slagroom, 150 gram zongedroogde tomaten uit de olie, 200 gram verse wilde spinazie, 1
  5. Licht romige oesterzwammen soep met zoete aardappel en diverse groente.
    Licht romige oesterzwammen soep met zoete aardappel en diverse groente. Categorie Maaltijdsoepen, met Groente
    Boordevol overheerlijke ingrediënten, eenvoudig te maken, prima voor doordeweeks. Ingredienten: Oesterzwammen, Gele courgette (groen kan natuurlijk ook), Sjalotten , Kastanjechampignons , Zoete aardappel (1 grote), waspeen, Slagroom, Knoflook, Truffelolie (optioneel), bakboter, Bladpeterselie, Laurierblad, water, G
  6. Gember Marinade
    Gember Marinade Categorie Marinades
    Een marinade wordt gebruikt om vlees, vis, tofoe en groenten meer smaak mee te geven of om het product malser te maken. De meest voorkomende ingredienten... Ingredienten: 125 cc Ketjap manis, 2 eetlepels water, 2 eetlepels gula Djawa, 2 teentjes knoflook snipperen, 15 cc sesamolie, 1 eetlepel verse geraspte gemberwortel, 3 cc vers gemalen zwarte peper, 4 gehakte lenteuitjes, al dan geen s