KookJij

Recept voor Pasta bordje met scampi 's en st - jacobsvruchten

Een heerlijk pasta bordje met scampi 's en st - jacobsvruchten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Wok de zeevruchten , ajuin en champignons gekruid met cayenne peper . Voeg de beetgare pasta toe en de tapenade.Warm dit geheel goed op en serveer op bord .

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Bereiding van de tapenade : 300 gr zongedroogde tomaten opgelegd in olijfolie en kruiden
300 gr verse rucola
Alles zeer goed mixen .
Deze tapenade van rucola en zongedroogde tomaten evenzeer te vinden op mijn recepten pagina .



Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst