Recept
« Terug naar recepten
Pasta met spinazie en gerookte zalm
PT20M
Pasta met spinazie en gerookte zalm
Een gezond en supersnel gerecht binnen een oogwenk op tafel. In de tijd
dat je de pasta kookt heb je de "saus" klaar.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
leuke recepten/ aangepast en in eigen keuken gemaakt en gefotografeerd
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met spinazie en gerookte zalm te bereiden
- Kook de pasta volgens verpakking beetgaar. Snipper ondertussen de ui en de teentjes knoflook fijn. Bak deze glazig in een grote hapjes of wokpan in een eetlepel olie.
- Voeg dan in etappes de spinazie toe totdat deze wat geslonken is, daarna doe je de Italiaanse kruiden, peper/zout en de room erbij.
- Doe de in stukjes gesneden zalm en gehalveerde tomaatjes erbij, schep alles door elkaar en verwarm het geheel enkele minuten.
- Voeg als laatste de pasta toe en schep weer alles goed door elkaar.
- Schep de pasta op borden en strooi er wat geroosterde pijnboompitten en geraspte Parmezaanse kaas overheen.