KookJij
Lees meer Lees minder

Nagerecht recepten

Na een overheerlijke maaltijd is een nagerecht altijd lekker! Op deze pagina kun je kiezen uit de lekkerste toetjes. Zowel warm, koud als hartig. De één kiest voor wat zoets de ander vindt een hartig dessert niet te versmaden.

Reset filter

Geavanceerd filter

Hoofdcategorie
Filters worden geladen

Nagerechten1 recepten

  1. Citroenmousse
    Citroenmousse
    Een heerlijk nagerecht met een frisse citroensmaak. Ingredienten: - 250 ml slagroom, - 1 citroen, geraspt en uitgeperst, - 60 gr suiker, - 2 eiwitten
  2. Kweeappel (peer) taart
    Kweeappel (peer) taart
    Ingredienten: 250 gr zelfrijzend bakmeel, 125 gr basterd suiker, 1 volle theelepel kaneel of speculaas kruiden, halve theelepel zout, 150 gr koude boter in kleine blokjes, sap en rasp van 1/2 biologische citroen, 6/7 grote kweeappels/...
  3. Chocolade tiramisu
    Chocolade tiramisu
    Een heel erg lekker nagerecht. Om je vingers bij af te likken! Ingredienten: 150 ml sterke koffie (espresso mag ook), 2 eetlepels Amaretto + extra, 1 doos boudoirkoekjes (lange vingers, 4 eiwitten, 1 snuifje zout, 200 gr mascarpone, 4 eetlepels poedersuiker, 150 gr donkere chocolade, 3 koffielepe...

  1. Yoghurt pannacotta
    Yoghurt pannacotta
    Ingredienten: 3 blaadjes witte gelatine, 125 ml slagroom, 75 g suiker, 300 g dikke yoghurt (bijv. Griekse), 1 citroen, 4 eetlepels vloeibare honing
  2. Kiwi cake
    Kiwi cake
    Ingredienten: 8 st kiwi, 250 gr boter, 250 gr suiker, 5 st eieren (S), 200 gr bloem, 15 gr bakpoeder, 30 gr suiker, 25 gr poedersuiker
  3. Pindaijs(lie)
    Pindaijs(lie)
    Ingredienten: 1 pot pinkaas a 350 gram( wel smeuig zonder stukjes), 1 pakje slagroom a 200ml, 1 liter volle melk, 20 scheppen suiker (koffielepel), 1 plastic beker koffiemelk, ± 14 plastic bekers, 1 garde, 1 mengkom, 1 pannelikker, e...
  4. De echte Weense Sachertorte
    De echte Weense Sachertorte
    Ingredienten: 150 gr chocolade, 150 gr zachte boter, 100 gr poedersuiker, 6 eierdooiers, 6 eiwitten, 50 gr suiker, 150 gr meel, snufje zout, abrikozenjam, Extra voor het glazuur:, 200 gr pure chocolade, 20 gr boter, 40 gr poedersuik...
  5. Medovnik of Tsjechische honingtaart
    Medovnik of Tsjechische honingtaart
    Ingredienten: 200 gr. suiker, 2 eieren, geklutst, 50 gr. boter, 2 el. honing, 2 koffielepel bakpoeder, 600 gr. meel, room vulling, 400 ml. gecondenseerde melk., 3 eieren, 2 el. honing, 50 gr. boter
  6. Aardbeien-kwarktrifle
    Aardbeien-kwarktrifle
    Ingredienten: 125 g droge koekjes (type petit beurre), 250 g volle kwark, sinaasappelzeste van 1 sinaasappel, 4 eetlp poedersuiker, 3 eetlp melk, 1,5 dl room, 100 g aardbeien, 100 g frambozen, 1 eetlp fijne suiker, een paar aardbeien...
  7. Berlinerbollen
    Berlinerbollen
    Ingredienten: 600 gram bloem, 50 gram gist, zout, 6 eieren, 1 dl. lauwe melk, jam.
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Kippenvinken met warmoesstoemp met pickles
    Kippenvinken met warmoesstoemp met pickles Categorie Vlees
    . Ingredienten: Voor de kippenvinken:, 400 g kippengehakt, 2 kipfilets, 1 sjalot, ¼ bussel peterselie, 1 eierdooier, 50 g paneermeel, boter, olijfolie, peper, zout, Voor de stoemp:, 800 g aardappelen, 400 g snijbiet (warmoes), 200 g spe
  2. Varkenshaasjes met spek, Ratte du Touquet en witloofsalade
    Varkenshaasjes met spek, Ratte du Touquet en witloofsalade Categorie Vlees
    Varkenshaas laat zich heerlijk combineren met witlof. Doe hier spekjes bij, en het is genieten! Ingredienten: Voor het varkenshaasje:, 800 g varkenshaasje, 10 plakjes spek, 4 eetlepels ahornsiroop, 2 eetlepels arachideolie, 1 koffielepel mosterd, enkele takjes tijm, cayennepeper, peper, zout, Voor de aardappelen:, 800 g ratte-aa
  3. Videe van konijn met kervelpuree
    Videe van konijn met kervelpuree Categorie Vlees
    . Ingredienten: Voor de bouillon:, 1 konijn, 2 wortelen, 2 stengels selder, 1 ui, 2 tenen knoflook, 1 blaadje laurier, enkele takjes tijm, 2 l water, Voor de vulling:, 400 g kalfsgehakt, 2 eierdooiers, 50 g paneermeel, 1 teen knoflook,
  4. Aardappelsoep met witloof en handgepelde garnalen
    Aardappelsoep met witloof en handgepelde garnalen Categorie met Vis
    . Ingredienten: 400 g bloemige aardappelen, 3 stronkjes witloof, 100 g handgepelde grijze garnalen, 2 uien, 50 g boter, 2 dl room, ½ l lichte gevogeltebouillon, 2 el fijngesneden bieslook, 2 stuks steranijs, peper en zout
  5. Aardappelsoep met Filet d'Anvers
    Aardappelsoep met Filet d'Anvers Categorie met Vlees
    . Ingredienten: 6 grote, bloemige aardappelen (elk 150 g), 100 g filet d'Anvers, 2 grote preistengels, 2 uien, 1 l groentebouillon, 2 el olijfolie, peper en zout
  6. Vissoepje met hondshaai
    Vissoepje met hondshaai Categorie met Vis
    . Ingredienten: 400 g hondshaai filet, in stukken, 300 g schelpjes (kokkels of venusschelpen), 1 sjalot, 1 teentje knoflook, 1 courgette, 3 wortelen, 4 lente-uitjes, 1 l visbouillon, 200 ml droge witte wijn, 1 mespunt kerriepoeder, bote