KookJij
Lees meer Lees minder

Nagerecht recepten

Na een overheerlijke maaltijd is een nagerecht altijd lekker! Op deze pagina kun je kiezen uit de lekkerste toetjes. Zowel warm, koud als hartig. De één kiest voor wat zoets de ander vindt een hartig dessert niet te versmaden.

Reset filter

Geavanceerd filter

Hoofdcategorie
Filters worden geladen

Nagerechten1 recepten

    1. Een heerlijk nagerecht met een frisse citroensmaak. Ingredienten: - 250 ml slagroom, - 1 citroen, geraspt en uitgeperst, - 60 gr suiker, - 2 eiwitten
    2. Deze taart zag ik eens op Keukenliefde en heb hem gemaakt vorig jaar met Pasen. De taart zelf is in ongeveer 20 minuten klaar .. ... mijn ervaring was, dat... Ingredienten: 500 gr magere Franse kwark , 250 gr slagroom stijfgeklopt, 1 pak lange vingers , 150 ml limoncello + extra om te besprenkelen , 10 blaadjes gelatine , 170 gr witte basterdsuiker , 2 biologische citroenen sap en zeste
    3. Een heerlijk romig nagerecht als je wat meer gasten hebt. Niet geschikt voor kinderen. Je kunt dit al een dag tevoren voorbereiden. Ik kreeg veel complimen... Ingredienten: 4 blaadjes witte gelatine - , 2 eieren - , 65 gram suiker - , 1 zakje vanillesuiker - , mespunt zout - , 1 theelepel geraspte citroenschil - , 6 eetlepels rum - , 375 ml slagroom -, 50 gram grof geraspte chocolade -

    4. Ingredienten: 3 blaadjes witte gelatine, 125 ml slagroom, 75 g suiker, 300 g dikke yoghurt (bijv. Griekse), 1 citroen, 4 eetlepels vloeibare honing
    5. Ingredienten: 500 g diepvriesframbozen en/of -bosvruchtensap van 1/2 citroen, 1 vers eiwit, 2 eetl. suiker
    6. Een heel erg lekker nagerecht. Om je vingers bij af te likken! Ingredienten: 150 ml sterke koffie (espresso mag ook), 2 eetlepels Amaretto + extra, 1 doos boudoirkoekjes (lange vingers, 4 eiwitten, 1 snuifje zout, 200 gr mascarpone, 4 eetlepels poedersuiker, 150 gr donkere chocolade, 3 koffielepe...
    7. Ingredienten: 200 gr. suiker, 2 eieren, geklutst, 50 gr. boter, 2 el. honing, 2 koffielepel bakpoeder, 600 gr. meel, room vulling, 400 ml. gecondenseerde melk., 3 eieren, 2 el. honing, 50 gr. boter
    8. Ingredienten: 200 gr mascarpone, 250 gr magere kwark, 3 el suiker, 75 gr bitterkoekjes, 6 el koude sterke koffie, 2 el koffielikeur, 1 tl bruine basterdsuiker, 1 plasticzakje

    9. Zin in een simpel dessertje hier is er eentje. Ingredienten: 500 ml melk, 1 zakje vanille pudding poeder, 4 soeplepels witte suiker, 1 vanille stokje, 6 speculaas koeken, advocaat
    10. Mijn zwager en schoonzusje bleven eten en die willen altijd graag een nagerecht. Ik had daar niet echt op gerekend dus kijken wat ik nog op voorraad had.... Ingredienten: 3 halve perziken uit blik , 1 zakje vanillepuddingpoeder om te koken (1/2 liter) , 3 eetlepels suiker , ¼ liter melk, ¼ liter slagroom , 200 gram frambozen (eventueel diepvries) , 3 eetlepels poedersuiker, 3 eetlepels k...
    11. Toen ik onlangs verse passievruchten zag liggen bij de groenteboer dacht ik meteen terug aan het overheerlijke toetje wat ik eens gegeten had tijdens mijn... Ingredienten: 4 eieren, 6 blaadjes witte gelatine, 5 passievruchten, 300 gram suiker, 350 ml warm water (gewoon uit de warme kraan, niet kokend)
    12. Ingredienten: 250 ml melk, 3 à 4 eieren, 50 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 1 à 2 el rum of likeur, (wat citroenschilrasp), Voor de rest kun je zelf kijken wat je nog aan restjes in huis hebt: appel-restje, lange vingers-restje, b...
    13. De trifle Kan een dag tevoren gemaakt worden. Door de mascarpone met kwark te vermengen wordt het veel minder machtig. Past heel goed in een Paasmenu. Ingredienten: Lange vingers (hoeveelheid afhankelijk van de grootte van de schaal), 500 gram aardbeien , 1/2 literblik perziken op sap , sap van 1 sinaasappel , mespunt zout, eventueel scheutje likeur , 6 eetlepels advocaat , poedersu...

    14. Van perziken op lichte siroop, roomkaas light, een scheutje limoncello en lemoncurd maakt ik dit lekkere lichte dessert. Ingredienten: 1 klein blikje perziken op lichte siroop, 200 gram roomkaas light , klein scheutje limoncello (of citroensap) , 2 eetlepels lemon curd (pot) , 1 zakje vanillesuiker , paar amaretti (Italiaanse bitterkoekjes) om te garne...
    15. Ingredienten: 1 el citroensap, 1 dl champagne, 2 el zoete sherry, 4 el gele basterdsuiker, snufje nootmuskaat, snufje kaneel, 2 1/2 dl slagroom, 4 kaneelkoekjes
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Asperges met ham,  blauwe kaas en spekjes
    Asperges met ham, blauwe kaas en spekjes Categorie Ovenschotels, Pasen
    Restje roquefort of andere blauwe kaas? Pot asperges in de kast? Wat plakken ham die op moeten? Zo ontstond deze verrukkelijke aspergeschotel die we nog ve.... De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  2. sperge-baconrolletjes op varkenshaasmedaillons met wittewijn-saus
    sperge-baconrolletjes op varkenshaasmedaillons met wittewijn-saus Categorie Vlees, Pasen
    Asperges gewikkeld in bacon op kort gebraden varkenshaasmedaillons met een romige wijnsaus. . De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  3. Omelet-wraps gevuld met Indisch gekruid gehakt
    Omelet-wraps gevuld met Indisch gekruid gehakt Categorie Warm, Wraps, Warm
    Deze " ei wraps" lijken op het Indische gerecht "Dadar Isi". Maar naar eigen smaak gemaakt. De vulling voor de omelet-wrap is ook een.... De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  4. Eiersalade met avocado, garnalen en zelfgemaakte mayonaise
    Eiersalade met avocado, garnalen en zelfgemaakte mayonaise Categorie Salades, Vis, schaal- en schelpdieren, Salades, Pasen, Koud
    Een super lekkere salade voor de Pasen, maar ook de rest van het jaar smaakt deze salade erg lekker. De inspiratie voor dit recept kreeg ik door een recep.... De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 6 personen.
  5. Broodje Pulled Paddenstoel
    Broodje Pulled Paddenstoel Categorie Beleg, Vegetarisch, Warm
    Het broodje pulled pork is heel bekend. Pulled chicken is er een variant op. Pulled Paddenstol is een verrukkelijk broodje en vegetarisch. Uitsteknd als l.... De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  6. Witlof gekaramelliseerd op Vlaamse wijze
    Witlof gekaramelliseerd op Vlaamse wijze Categorie Groenten, Vegetarisch
    Een verrukkelijk witlofrecept. De witlof wordt dus niet gekookt, maar gaat met flink wat boter in een hapjespan. Daarna gekaramelliseerd. Hier eet je bijna.... De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  7. Frittata omelettaart met champignons en paprika
    Frittata omelettaart met champignons en paprika Categorie Overig, Vegetarisch, Ontbijt & Lunch, Pasen
    Deze fritatta is een hartige taart waar geen deeg aan te pas komt. Eieren en groenten zijn het hoofdbestanddeel. Deze frittata is gemaakt in de oven. . De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  8. Eitjes  gevuld met kruidenroomkaas en kappertjes
    Eitjes gevuld met kruidenroomkaas en kappertjes Categorie Koud, Bijgerechten, Koud, Pasen
    Halve eieren gevuld met kruidenroomkaas, crème fraîche en kappertjes. Heerlijk voor de Pasen.. De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 6 personen.
  9. Eieren in een romige kerrie-kokossaus
    Eieren in een romige kerrie-kokossaus Categorie Overig, Vegetarisch
    Deze overheerlijke eitjes waren een onderdeel van een Oosters etentje. De eieren zijn het lekkerste als je ze een dag tevoren maakt, zodat alle smaken goed.... De bereidingstijd is circa 10 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  10. Pestorijst met champignons en courgette
    Pestorijst met champignons en courgette Categorie Bijgerechten, Overig, Rijst
    Dit gerecht wordt het lekkerste als je de rijst ruim tevoren kookt en laat afkoelen. Je maakt eerst de vulling door de champignons en de courgetteblokjes t.... De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  11. Haring in dille-roomsaus
    Haring in dille-roomsaus Categorie Koud, Koud, Koud
    Ik heb hiervoor nieuwe haring gebruikt. Zure haring kan ook. Ik heb dit recept al vaak gemaakt als onderdeel van een buffet. Je kunt dit al een dag tevoren.... De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 8 personen.
  12. Gegrilde tonijn, Aziatisch gemarineerd
    Gegrilde tonijn, Aziatisch gemarineerd Categorie Gerechten, Hoofdgerecht, Vis, schaal- en schelpdieren
    De tonijnsteaks heb ik plm. 30 minuten gemarineerd in een heerlijke Aziatische marinade. Daarna snel om en om gegrild. . De bereidingstijd is circa 10 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  13. Zeewolffilet uit de oven
    Zeewolffilet uit de oven Categorie Hoofdgerecht, Vis, schaal- en schelpdieren, Hoofdgerechten
    Zeewolf is wit en stevig van structuur. Niet te vergelijken met kabeljauw. In dit recept wordt de zeewolffilet even aangebraden en daarna gegaard in de ove.... De bereidingstijd is circa 10 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  14. Pittige gemarineerde garnalen met koriander
    Pittige gemarineerde garnalen met koriander Categorie Voorgerecht, Koud, Voorgerechten, Koud
    Een eenvoudig voorgerechtje uit de AH-serie Streekkeukens Portugal. Goed voor te bereiden en erg lekker. Let op de marinadetijd van 24 uur. De bereidingstijd is circa 10 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  15. Gehakballetjes in een pittige zoete ketjapsaus
    Gehakballetjes in een pittige zoete ketjapsaus Categorie Vlees, Warm
    Een recept voor liefhebbers van gember. De gehaktballetjes zijn o.a. gevuld met piepkleine stukjes stemgember. In de ketjapsaus heb ik ook een lepel gembe.... De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  16. Fricassée de porc,  een romige stoofpot van varkensvlees
    Fricassée de porc, een romige stoofpot van varkensvlees Categorie Vlees, Stoofschotels, Slowcooker
    Een heerlijke romige stoofschotel van hamlappen en witte wijn, afkomstig uit het zuiden van Frankrijk. . De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  17. Indische biefstuk (Blado daging)
    Indische biefstuk (Blado daging) Categorie Vlees, Vlees, Wokken
    Een erg lekker pittig wokgerecht met biefstuk. Laat het vlees minimaal 1 uur marineren dan wordt het nog lekkerder.. De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  18. Appelmoes inmaken in pot
    Appelmoes inmaken in pot Categorie Bijgerechten, Overig, Koud
    Zelf je appelmoes inmaken is gemakkelijk te maken en lekkerder dan de appelmoes uit de winkel. De appelmoes is zeker één jaar houdbaar.. De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  19. Compote van gedroogde appeltjes met honing en kaneel
    Compote van gedroogde appeltjes met honing en kaneel Categorie Overig, Bijgerechten, Nagerechten
    Een heerlijk en apart bijgerecht bij wild en gevogelte. En met een bolletje kaneelijs ook heel lekker als nagerecht. Gemakkelijk te maken en goed voor te b.... De bereidingstijd is circa 10 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  20. Appelcompote met kaneel en rumrozijnen
    Appelcompote met kaneel en rumrozijnen Categorie Overig, Bijgerechten, Koud
    Appelcompote van onze appels uit eigen tuin. We hadden veel appels en ook nog van de buren. Veel appelmoes gemaakt. Nu een variatie. . De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  21. Stamppot wilde spinazie met champignons en ei.
    Stamppot wilde spinazie met champignons en ei. Categorie Stamppot, Vegetarisch
    Zomerse stamppot van rauwe wilde spinazie met gebakken champignons en hardgekookt ei. Vegetariërs lekker op deze manier. Vleeseters voegen er spekree.... De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  22. Kippendijen Rendang...
    Kippendijen Rendang... Categorie Gevogelte, Rijst, Ovenschotels
    Als eens eerder maakte ik deze ajam-rendang-rendang-van-kip van Project Gezond op basis van kip, maar dit gerecht was vele malen lekkerder vonden wij. Er zij.... De bereidingstijd is circa 40 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  23. Heerlijk snel pannetje met kip , spekjes en groente.
    Heerlijk snel pannetje met kip , spekjes en groente. Categorie Gevogelte, Rijst
    Uit het boek : Heerlijk Winter “van project gezond maakte ik twee jaar geleden een heerlijk jachtpannetje met hamlapjes. Onderstaand recept lijkt er een.... De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  24. Lente Plaat Pizza
    Lente Plaat Pizza Categorie Pizza's
    In de koelkast lagen nog enkele restjes aan groente die ik graag wilde verwerken. Vaak verdwijnen die restjes in een groentesoep, wokgerecht of rauwkostsa.... De bereidingstijd is circa 45 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  25. De allerlekkerste stamppot zuurkool
    De allerlekkerste stamppot zuurkool Categorie Stamppot
    Ik ben niet zo dol op stamppot zuurkool, maar inmiddels heb ik door wat experimenteren toch de stamppot zuurkool gevonden die ik wel heel erg lekker vind..... De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  26. Pittige tomaten-bonensoep met avocado-topping
    Pittige tomaten-bonensoep met avocado-topping Categorie Hoofdgerecht, met Groente
    Ik kwam het recept van deze soep tegen op internet. Een soep met hele andere ingrediënten dan ik was gewend en kende. We vonden de soep heerlijk. In t.... De bereidingstijd is circa 25 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  27. Pittige Mexicaanse met kipfilet gevulde pannenkoeken
    Pittige Mexicaanse met kipfilet gevulde pannenkoeken Categorie Gevogelte, Wraps, Ovenschotels
    Zalige gevulde pannenkoeken met pittige kipvulling. Heel gemakkelijk te maken en goed voor te bereiden. Voor ons een TOPPER. De bereidingstijd is circa 25 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  28. Perzikencrème met lemoncurd
    Perzikencrème met lemoncurd Categorie Koud
    Van perziken op lichte siroop, roomkaas light, een scheutje limoncello en lemoncurd maakt ik dit lekkere lichte dessert.. De bereidingstijd is circa 10 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  29. Rumcrème
    Rumcrème Categorie Koud
    Een heerlijk romig nagerecht als je wat meer gasten hebt. Niet geschikt voor kinderen. Je kunt dit al een dag tevoren voorbereiden. Ik kreeg veel complimen.... De bereidingstijd is circa 19 minuten en het is voor ongeveer 6 personen.
  30. Vanillepudding a la Melba
    Vanillepudding a la Melba Categorie Koud
    Mijn zwager en schoonzusje bleven eten en die willen altijd graag een nagerecht. Ik had daar niet echt op gerekend dus kijken wat ik nog op voorraad had..... De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  31. Zalige trifle met mascarpone, advocaat en fruit
    Zalige trifle met mascarpone, advocaat en fruit Categorie Koud
    De trifle Kan een dag tevoren gemaakt worden. Door de mascarpone met kwark te vermengen wordt het veel minder machtig. Past heel goed in een Paasmenu. . De bereidingstijd is circa 25 minuten en het is voor ongeveer 6 personen.
  32. Macaroni stroganoff met gehakt, zonder pakjes of zakjes
    Macaroni stroganoff met gehakt, zonder pakjes of zakjes Categorie Pasta's, Vlees
    Een heerlijke macaronischotel met gehakt, spekreepjes, champignons en paprika in een heerlijke stroganoffsaus.. De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  33. Pasta met pittig zoete gehaktsaus, geinspireerd door Nigella Lawson
    Pasta met pittig zoete gehaktsaus, geinspireerd door Nigella Lawson Categorie Pasta's, Vlees
    De vleesragout=gehaktaus is bijzonder door de toevoeging van de rodebessengelei. Geinspireerd door een recept van Nigella Lawson uit haar boek Nigellissim.... De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  34. Pasta met warmgerookte zalm, spinazie, champignons en gedroogdde tomaatjes
    Pasta met warmgerookte zalm, spinazie, champignons en gedroogdde tomaatjes Categorie Pasta's, Vis, schaal- en schelpdieren
    Ik heb voor dit pastagerecht fusili gebruikt maar elke andere pastasoort kan ook prima. Het was een lekkere combinatie met de gerookte zalmsteak en de ontd.... De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  35. Gehaktrol gevuld met kaas, prei en gedr. tomaten
    Gehaktrol gevuld met kaas, prei en gedr. tomaten Categorie Vlees, Vlees
    Deze gevuld gehaktrol maakte ik voor een feestje. In plakken gesneden komt de vulling mooi tot zijn of haar recht. Ook koud erg lekker! Let op: het is het.... De bereidingstijd is circa 25 minuten en het is voor ongeveer 8 personen.
  36. Franse ovenschotel Hachis Parmentier op eigen wijze
    Franse ovenschotel Hachis Parmentier op eigen wijze Categorie Vlees, Ovenschotels
    Hachis Parmentier is een bekende, eenvoudige Franse ovenschotel. De basis is gekruid gehakt met een romige aardappelpuree, gegratineerd in de oven. Ik heb.... De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  37. Biefstuk met  champignon-roze peper-cognacsaus
    Biefstuk met champignon-roze peper-cognacsaus Categorie Vlees, Warm
    Het bijzondere aan de champignonsaus is dat ik hier roze peperbessen aan heb toegevoegd . De roze peperbessen geven een bijzonder lekkere smaak aan de saus.... De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  38. Indische zacht gestoofde varkenskarbonade in ketjapsaus (Babi smoor )
    Indische zacht gestoofde varkenskarbonade in ketjapsaus (Babi smoor ) Categorie Vlees, Slowcooker
    Ik heb schouderkarbonade gebruikt en het bot verwijderd. Je kunt hiervoor ook procureurlapjes gebruiken (ontbeende schouderkarbonade). Het lekkerste is var.... De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  39. Beenham gemarineerd in rode wijn en port
    Beenham gemarineerd in rode wijn en port Categorie Vlees, Slowcooker
    Je kunt deze overheerlijke in port en wijn gemarineerde beenham bereiden in de pan, slowcooker of in de oven. . De bereidingstijd is circa 10 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  40. Salade met groene asperges en gerookt zalmhaasje
    Salade met groene asperges en gerookt zalmhaasje Categorie Voorgerecht, Voorgerechten, Koud
    In plaats van plakjes gerookte zalm heb ik in deze salade een gerookt zalmhaasje gebruikt. De groene asperges heb ik vooraf beetgaar gekookt en een nacht.... De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  41. Zomerse lunchsalade; ook lekker voorgerecht.
    Zomerse lunchsalade; ook lekker voorgerecht. Categorie Salades, Koud, Koud
    Warm weer? Maak dan eens deze verrukkelijke lunchsalade met diverse soorten fruit, rauwe ham en pecorino, overgoten met een zalige balsamicodressing. De co.... De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  42. Hertenbiefstuk met port-honingsaus
    Hertenbiefstuk met port-honingsaus Categorie Wild
    Vergeleken met andere wildsoorten heeft hertenvlees een milde zachte smaak. Het vlees is licht verteerbaar. Hertenbiefstuk eet je net als gewone biefstuk r.... De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  43. Licht Pittig Gehakt-Pruttel-Potje met .....
    Licht Pittig Gehakt-Pruttel-Potje met ..... Categorie Vlees, Rijst
    Een eenvoudig gehaktgerecht geschikt voor elke dag. Staat binnen 25 minuten op tafel en is licht pittig van smaak. Lekker met rijst, maar met puree zal het.... De bereidingstijd is circa 25 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  44. Heerlijke Hete Kip
    Heerlijke Hete Kip Categorie Hoofdgerecht, Gevogelte, Rijst
    Er staan veel van dit soort gerechten op het WWWeb met allemaal wel enkele verschillen. Dit gerecht is van Project Gezond, dat ik hier en daar iets heb aan.... De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  45. Zuid – Afrikaanse “ boerewors “ …
    Zuid – Afrikaanse “ boerewors “ … Categorie Vlees
    Bij dit recept draait alles om de worst In de ochtenduren de saus even maken, omdat de saus koud geserveerd moet worden. Lekker apart van smaak. Ik heb de r.... De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  46. Indiaase Kip Madras zonder zakjes en pakjes.
    Indiaase Kip Madras zonder zakjes en pakjes. Categorie Gevogelte, Wokken, Rijst
    Eigenlijk zou dit recept "Kalkoen Madras " moeten heten...... Ik dacht nog kip in de vriezer te hebben, maar helaas. Dan maar kalkoen en misschien.... De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  47. Kleurrijke Curry met kip en groentjes.
    Kleurrijke Curry met kip en groentjes. Categorie Gevogelte, Stoofschotels
    Een dergelijk gerecht las ik op bij Mind Your Feed. Ik heb het gerecht redelijk naar eigen smaak aangepast.. De bereidingstijd is circa 40 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  48. Bladerdeeghapjes met serranoham
    Bladerdeeghapjes met serranoham Categorie Koud, Warm
    Een verrukkelijk en eenvoudig voor te bereiden borrelhapje bestaande uit bladerdeeg, serranoham (een Spaanse gedroogde ham), pesto en Hollandse geitenkaas..... De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 30 personen.
  49. Bladerdeeghapje met kruidenroomkaas (boursin)
    Bladerdeeghapje met kruidenroomkaas (boursin) Categorie Warm
    Smullen van een lekker borrelhapje. En dat alleen met wat bladerdeeg en een restje boursin. Kan het gemakkelijker?. De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 12 personen.
  50. Abrikozencompôte van gederoogde abrikozen
    Abrikozencompôte van gederoogde abrikozen Categorie Overig
    De gedroogde abrikozen worden gekookt met witte wijn, gembersiroop en geleisuiker.. De bereidingstijd is circa 10 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.