KookJij
Lees meer Lees minder

Nagerecht recepten

Na een overheerlijke maaltijd is een nagerecht altijd lekker! Op deze pagina kun je kiezen uit de lekkerste toetjes. Zowel warm, koud als hartig. De één kiest voor wat zoets de ander vindt een hartig dessert niet te versmaden.

Reset filter

Geavanceerd filter

Hoofdcategorie
Filters worden geladen

Nagerechten1 recepten

    1. Een heerlijk nagerecht met een frisse citroensmaak. Ingredienten: - 250 ml slagroom, - 1 citroen, geraspt en uitgeperst, - 60 gr suiker, - 2 eiwitten
    2. Ingredienten: 1 l karnemelk, suiker (naar behoefte), 75 g bloem, 100 g rozijnen
    3. Een heel erg lekker nagerecht. Om je vingers bij af te likken! Ingredienten: 150 ml sterke koffie (espresso mag ook), 2 eetlepels Amaretto + extra, 1 doos boudoirkoekjes (lange vingers, 4 eiwitten, 1 snuifje zout, 200 gr mascarpone, 4 eetlepels poedersuiker, 150 gr donkere chocolade, 3 koffielepe...

    4. Pudding met havermout. Ingredienten: 1 zakje vanillepudingpoeder, 500 ml melk, 3 soeplepels fijne witte suiker, 3 soeplepels havermoutvlokken
    5. Ingredienten: voor espuma:, 2 blaadjes gelatine, 2 Granny Smith appels, 3 dl. appelsap, 1 dl. Calvados, voor de appels:, 2 Granny Smith appels, crumble:, 50 gr. fijne suiker + 50 gr., 50 gr. boter, 50 gr. gemalen amandelen, 50 gr. blo...
    6. Er lagen nog wat mandarijnen op de schaal die niet opgegeten werden, dus maar een toetje van gemaakt. Geen culinair hoogstandje maar wel heerlijk. Ik vul 3... Ingredienten: mandarijnen gepeld , gelatine , slagroom , suiker
    7. Ingredienten: 200 g suiker, 45 g vanillepuddingpoeder, 4 eieren, 3/4 l melk, 200 g echte boter, 2 dozen madierakoekjes, amaretto, amandelschilfers
    8. Ingredienten: Voor italiaansschuim:, 250 gr suiker, 125 ml water, 5 eiwitten (bewaar een mooi half eischaaltje), 50 gr poedersuiker ., Voor trempeersel, 100 gr suiker, 1 dl water, scheutje sinaasappellikeur, 2 bakken hertog koffie-roy...

    9. Ingredienten: 200 gram speculaas, 100 gram boter, 2 deciliter slagroom, 3 blaadjes gelatine, 25 gram custardpoeder, 170 gram suiker, 2 1/2 deciliter melk, 2 1/2 deciliter bleu band finesse voor koken, 1 eetlepel speculaaskruiden, 250...
    10. Ingredienten: 200 gram boter, 1 deciliter melk, 100 gram rozijnen, 200 gram suiker, 200 gram griesmeel, 10 kardemom, 100 gram amandelschilfers
    11. Ingredienten: 250 gr zelfrijzend bakmeel, 125 gr basterd suiker, 1 volle theelepel kaneel of speculaas kruiden, halve theelepel zout, 150 gr koude boter in kleine blokjes, sap en rasp van 1/2 biologische citroen, 6/7 grote kweeappels/...
    12. Ingredienten: 3 blaadjes witte gelatine, 125 ml slagroom, 75 g suiker, 300 g dikke yoghurt (bijv. Griekse), 1 citroen, 4 eetlepels vloeibare honing
    13. De kers is een populaire vrucht: ze is klein, bolvormig en bevat meestal een pit. Technisch is het een steenvrucht. De kriek is een variant, deze is een zu... Ingredienten: 500 gr noorderkrieken op sap, 1/2 liter melk, 60 gr suiker, 1 zakje vanille suiker, extra 25 gr vanille pudding, 1 zakje vanille pudding poeder

    14. Ingredienten: 180g boter, 140g suiker, 3 eetlepels honing, geraspte schil van 1 citroen, 1 theelepeltje bakpoeder, 1 theelepeteltje kaneel, mespuntje soda bicarbonaat, 1 ei, 300 g bloem, poedersuiker
    15. Ingredienten: 150 gr chocolade, 150 gr zachte boter, 100 gr poedersuiker, 6 eierdooiers, 6 eiwitten, 50 gr suiker, 150 gr meel, snufje zout, abrikozenjam, Extra voor het glazuur:, 200 gr pure chocolade, 20 gr boter, 40 gr poedersuik...
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Zuurkool Loempia
    Zuurkool Loempia Categorie Warm
    lekkere snack voor tijdens de winterdagen. De bereidingstijd is circa 50 minuten en het is voor ongeveer 3 personen.
  2. Sambal setan maken met madame jeanette pepers
    Sambal setan maken met madame jeanette pepers Categorie Sauzen
    deze gele sambal is lekker bij roti. De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 0 personen.
  3. PEBRE (CHILEENSE HETE SAUS)
    PEBRE (CHILEENSE HETE SAUS) Categorie Sauzen, Overig
    lekker bij een broodje shoarma of een ander vleesgerecht. De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 0 personen.
  4. Babi pangang van krokant spek
    Babi pangang van krokant spek Categorie Vlees
    Babi pangang van krokant spek. De bereidingstijd is circa 50 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  5. Sticky buikspek
    Sticky buikspek Categorie Vlees
    Sticky buikspek. De bereidingstijd is circa 40 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  6. Lemper met gehaktvulling
    Lemper met gehaktvulling Categorie Warm
    Een heerlijke snack op op voorraad in de diepvries te hebben. De bereidingstijd is circa 120 minuten en het is voor ongeveer 20 personen.
  7. kruidige aspergebouillon met balletjes
    kruidige aspergebouillon met balletjes Categorie met Groente
    Meestal maak ik een gebonden aspergeroomsoep maar gelet op de calorieën heb ik dit recept bedacht en is ook heerlijk. De bereidingstijd is circa 50 minuten en het is voor ongeveer 8 personen.
  8. aspergebroodjes
    aspergebroodjes Categorie Warm
    Een lekkere snack óf lunchgerechtje. De bereidingstijd is circa 40 minuten en het is voor ongeveer 6 personen.
  9. Pannenkoekjes met pekingeend
    Pannenkoekjes met pekingeend Categorie Vlees
    Pekingeend pannenkoekjes Pannenkoekjes met Pekingeend blijven mijn absolute favoriet bij de Chinees. In goede restaurants krijg je vooral het vel geserveer.... De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  10. Krokante kippennuggets met knoflook-yoghurtsaus
    Krokante kippennuggets met knoflook-yoghurtsaus Categorie Vlees
    Krokante kippennuggets met knoflook-yoghurtsaus. De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.