KookJij
Lees meer Lees minder

Nagerecht recepten

Na een overheerlijke maaltijd is een nagerecht altijd lekker! Op deze pagina kun je kiezen uit de lekkerste toetjes. Zowel warm, koud als hartig. De één kiest voor wat zoets de ander vindt een hartig dessert niet te versmaden.

Reset filter

Geavanceerd filter

Hoofdcategorie
Filters worden geladen

Nagerechten1 recepten

  1. Citroenmousse
    Citroenmousse
    Een heerlijk nagerecht met een frisse citroensmaak. Ingredienten: - 250 ml slagroom, - 1 citroen, geraspt en uitgeperst, - 60 gr suiker, - 2 eiwitten
  2. Pindaijs(lie)
    Pindaijs(lie)
    Ingredienten: 1 pot pinkaas a 350 gram( wel smeuig zonder stukjes), 1 pakje slagroom a 200ml, 1 liter volle melk, 20 scheppen suiker (koffielepel), 1 plastic beker koffiemelk, ± 14 plastic bekers, 1 garde, 1 mengkom, 1 pannelikker, e...
  3. Chocolade tiramisu
    Chocolade tiramisu
    Een heel erg lekker nagerecht. Om je vingers bij af te likken! Ingredienten: 150 ml sterke koffie (espresso mag ook), 2 eetlepels Amaretto + extra, 1 doos boudoirkoekjes (lange vingers, 4 eiwitten, 1 snuifje zout, 200 gr mascarpone, 4 eetlepels poedersuiker, 150 gr donkere chocolade, 3 koffielepe...

  1. Yoghurt pannacotta
    Yoghurt pannacotta
    Ingredienten: 3 blaadjes witte gelatine, 125 ml slagroom, 75 g suiker, 300 g dikke yoghurt (bijv. Griekse), 1 citroen, 4 eetlepels vloeibare honing
  2. Aardbeien-kwarktrifle
    Aardbeien-kwarktrifle
    Ingredienten: 125 g droge koekjes (type petit beurre), 250 g volle kwark, sinaasappelzeste van 1 sinaasappel, 4 eetlp poedersuiker, 3 eetlp melk, 1,5 dl room, 100 g aardbeien, 100 g frambozen, 1 eetlp fijne suiker, een paar aardbeien...
  3. Medovnik of Tsjechische honingtaart
    Medovnik of Tsjechische honingtaart
    Ingredienten: 200 gr. suiker, 2 eieren, geklutst, 50 gr. boter, 2 el. honing, 2 koffielepel bakpoeder, 600 gr. meel, room vulling, 400 ml. gecondenseerde melk., 3 eieren, 2 el. honing, 50 gr. boter
  4. De echte Weense Sachertorte
    De echte Weense Sachertorte
    Ingredienten: 150 gr chocolade, 150 gr zachte boter, 100 gr poedersuiker, 6 eierdooiers, 6 eiwitten, 50 gr suiker, 150 gr meel, snufje zout, abrikozenjam, Extra voor het glazuur:, 200 gr pure chocolade, 20 gr boter, 40 gr poedersuik...
  5. Pruimenijs
    Pruimenijs
    Ingredienten: 1 blik pruimen van 560 gram, 2 eierdooiers, 25 gram kristalsuiker, 150 ml melk, 150 ml slagroom
  6. Berlinerbollen
    Berlinerbollen
    Ingredienten: 600 gram bloem, 50 gram gist, zout, 6 eieren, 1 dl. lauwe melk, jam.
  7. Gevulde speculaasbavarois
    Gevulde speculaasbavarois
    Ingredienten: 200 gram speculaas, 100 gram boter, 2 deciliter slagroom, 3 blaadjes gelatine, 25 gram custardpoeder, 170 gram suiker, 2 1/2 deciliter melk, 2 1/2 deciliter bleu band finesse voor koken, 1 eetlepel speculaaskruiden, 250...
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Carpaccio alla Caponada
    Carpaccio alla Caponada Categorie Koud, Koud, Koud
    Caponada of caponata is van oorsprong een zeer oud Siciliaans gerecht. Het is begonnen als een groentengerecht, een "gekookte salade" van aubergi... Ingredienten: 300 gram zalm - tonijn of zwaardvis van sashimi kwaliteit, 18 groene olijven ontpitten en grof hakken, 6 ansjovisfiletjes klein hakken, 1 x 5 cc gespoelde en gedroogde kappertjes, 1 x 5 cc fijngehakte oreganoblaadjes, 1
  2. Tosti met salami, kaas en eigengemaakte pesto
    Tosti met salami, kaas en eigengemaakte pesto Categorie Warm
    Ik had salami en ham over van de pizzarol die ik gemaakt had, dus dat moet op. Het is een lekkere vullende tosti geworden. Ik heb de tosti in de air-fryer... Ingredienten: 4 sneden brood naar eigen keuze, 2 plakken belegen kaas, 2 plakken salami, maar mag ook meer zijn als je boterham groot is, 2 plakken achterham, tomaat, mozzarella, eigengemaakte groene pesto, evt.zwarte peper uit de mol
  3. Gebakken Vis alla Milanese met Komkommer Salsa
    Gebakken Vis alla Milanese met Komkommer Salsa Categorie Warm
    Dunne plakken vlees, kip, vis (filets zonder vel) bedekt met maizena, eidooier en broodkruim+geraspte Parmezaanse kaas en vervolgens gebakken in olie, noem... Ingredienten: VIS, 4 ontvelde filets zonder graten van platvis (tong,bot of schar) van elk ca.160 gram, , 1 kopje maizena in een diep bord, 4 koppen Panko op een grote schaal, 4 eidooiers, 500 cc karnemelk, zeezout en vers gemalen zwa
  4. Garnalen op Toscaanse Wijze
    Garnalen op Toscaanse Wijze Categorie Vis, schaal- en schelpdieren
    Op Toscaanse wijze is meestal een bereiding met Italiaanse kruiden (oregano, tijm, rozemarijn), ui, veel knoflook, spinazie, room, zongedroogde tomaten uit... Ingredienten: 500 gram schoongemaakte en gepelde garnalen, 6 teentjes knoflook, 3 sjalotjes, 3 eetlepels roomboter, 125 cc droge witte wijn, 200 cc slagroom, 150 gram zongedroogde tomaten uit de olie, 200 gram verse wilde spinazie, 1
  5. Licht romige oesterzwammen soep met zoete aardappel en diverse groente.
    Licht romige oesterzwammen soep met zoete aardappel en diverse groente. Categorie Maaltijdsoepen, met Groente
    Boordevol overheerlijke ingrediënten, eenvoudig te maken, prima voor doordeweeks. Ingredienten: Oesterzwammen, Gele courgette (groen kan natuurlijk ook), Sjalotten , Kastanjechampignons , Zoete aardappel (1 grote), waspeen, Slagroom, Knoflook, Truffelolie (optioneel), bakboter, Bladpeterselie, Laurierblad, water, G
  6. Gember Marinade
    Gember Marinade Categorie Marinades
    Een marinade wordt gebruikt om vlees, vis, tofoe en groenten meer smaak mee te geven of om het product malser te maken. De meest voorkomende ingredienten... Ingredienten: 125 cc Ketjap manis, 2 eetlepels water, 2 eetlepels gula Djawa, 2 teentjes knoflook snipperen, 15 cc sesamolie, 1 eetlepel verse geraspte gemberwortel, 3 cc vers gemalen zwarte peper, 4 gehakte lenteuitjes, al dan geen s