KookJij
Lees meer

Blogs

Opzoek naar goede tips, kooktechnieken, inspiratie en colums? Elke week worden er diverse nieuwe items toegevoegd.

Categorie

Samsung Galaxy BLADE edge

Samsung Galaxy BLADE edge

Datum: 1 april 2015 Categorie: Nieuws Reacties: 1

Samsung heeft met tros de werelds eerste smart knife met smartphone mogelijkheden gelanceerd. De Galaxy BLADE edge is speciaal gemaakt voor de moderne chef-kok.

De Galaxy BLADE draait op het nieuwste besturingssysteem en wordt geleverd met alle geweldige functies van de Galaxy S, maar de rand is zo scherp en sterk dat het apparaat ook kan dienen als een koksmes. In feite is de Galaxy BLADE edge zo goed dat hij alle messen in je keuken overbodig maakt.

Lees meer...

Gadgets in de keuken

Datum: 20 maart 2015 Categorie: Column, Kooktechnieken Reacties: 0

Ook voor in de keuken zijn de meest leuke gadgets te vinden die het koken nog leuker maken dan dat het al is. De ene gadget is functioneler dan de ander, maar dat mag niet zo veel uitmaken.

Lees meer...

De verrassing

Datum: 10 maart 2015 Categorie: Column Reacties: 5

‘Als je langskomt heb ik een verrassing,’ beloofde een oude vriend. Omdat ik voor een verrassing altijd in ben, ging ik samen met mijn vrouw op een zaterdagavond langs. We waren al een tijd niet geweest, dus bekeken we eerst de tuin die er keurig bij lag, ik moest ook naar zijn motor kijken die al enige tijd in de fase van opbouw verkeerde maar er al indrukwekkend uitzag.

Lees meer...

Handige tips

Datum: 26 februari 2015 Categorie: Tips Reacties: 2

Vijf handige bewaartips voor groenten en fruit

Nu de zomer opnieuw in aantocht is en er weer regelmatig gezellig gebarbecued kan worden, is ook het aanbod van groenten en fruit onweerstaanbaar. Toch is het bewaren van verse producten niet altijd zo eenvoudig en om verspilling te vermijden zetten we hier enkele handige tips op een rijtje.

[© thinkstock]

Lees meer...

Koken met liefde

Datum: 12 februari 2015 Categorie: Inspiratie, Recepten Reacties: 1

Nog twee nachtjes en het is Valentijnsdag, de dag van de liefde! Maak jij je Valentijn blij met een kaartje, cadeautje of met gezellig samen zijn? Voor de mensen die nog op zoek zijn naar een idee voor Valentijnsdag hierbij een heerlijk Valentijnsrecept en je hebt meteen een leuke activiteit.

Lees meer...