KookJij
Lees meer Lees minder

Snack recepten

Op deze pagina vind je alle hapjes om van je feestje een succes te maken. Zowel warme als koude snacks zijn hier volop te vinden. Zelf bitterballen maken? Het is een klusje, maar je gooit er zeker hoge ogen mee!

Reset filter

Geavanceerd filter

Hoofdcategorie
Filters worden geladen

Snacks recepten

    1. Hiermee wordt bedoeld dat het vlees eerst wordt gemarineerd in de adobo-marinade.Dat bestaat uit ketjap of soja saus met een azijnachtige stof en diverse s... Ingredienten: ADOBO is een gerecht uit de Filippijnen waarin kip en varkensvlees wordt verwerkt met azijn en ketjap., 600 gram varkensvlees,in blokken van 4x4 cm, 400 gram kippenvlees (drumsticks), rijstolie, 2 grote uien,gesnipperd,...
    2. Een lekker hapje voor bij de borrel, of als voorgerecht Ingredienten: wraps, pesto pikant, zachte Mon Chou, gerookte kipfilet, gesneden, sla naar keuze
    3. Ingredienten: *Soesjes:, 75 g boter, 100 g bloem, zout, 3 eieren, *Vulling:, 1 pakje a 200 gram verse roomkaas, bijv. van Aldi, monchou, Philadelphia o.d., 1/2 zakje geraspte belegen kaas, 1/2 klein rood pepertje, of lepeltje sambal n...

    4. Ingredienten: 1 pot pinkaas a 350 gram( wel smeuig zonder stukjes), 1 pakje slagroom a 200ml, 1 liter volle melk, 20 scheppen suiker (koffielepel), 1 plastic beker koffiemelk, ± 14 plastic bekers, 1 garde, 1 mengkom, 1 pannelikker, e...
    5. Pierogi zijn een soort gevulde deeg-envelopjes. Ze zijn in de slavische, Baltische en russische landen een populair recept. Ze zijn vergelijkbaar met de I... Ingredienten: 125 cc melk, 225 gram bloem, 3 geklutste eieren, 3 cc zeezout, 4 eetlepels olijfolie, 5 sjalotjes snipperen, 5 teentjes knoflook snipperen, 5 cc vers gemalen zwarte peper, 5 cc zeezout, 3 cc djinten, 3 cc gemalen allspi...
    6. Ingredienten: 100 gram gaar soepvlees, 3 zoetzure augurken, 1 eetlepel zoetzure uitjes, ½ fijngesnipperde ui, aromatzout, peper, 2 eetlepels currysaus, 100 ml halvanaise of mayonaise
    7. Ingredienten: ca. 4 handvol Cornflakes, ca. 5 stuk reep chocolade, ca. 10 stuk cake bakjes
    8. . Ingredienten: 250 g zelfrijzende bloem, 6 bio-eieren, 75 cl halfvolle biomelk, 250 g mozzarella, 150 g zongedroogde tomaten, 1 rode ui, 100 g jonge sla, 40 g walnoten, 40 g biopijnboompitten, enkele blaadjes verse basilicum, 2 el culi...

    9. Ingredienten: 125 gr bloem, snufje zout, 2 eetl maïsmeel (=maïzena), 6 eetl suiker, 7 eetl olie, 2 eiwitten, 3 eetl water
    10. Ingredienten: 1kilo Ketan rijst ,, 500 gram kipfilet, u kunt ook gehakt gebruiken,, 6-8 kemirinoten,, Grote rode Ui,, 5a7 teentjes knoflook,, 1.1/2 theelepel Djinten 1,, 1/2 theelepel Laos,, 1 eetlepel Trassi,, 1 eetlepel ketoembar,...
    11. Ingredienten: - 80 gr suiker, - 1 zakje vanille suiker, - 2 eieren, - 100 gr boter, op kamertemperatuur, - 260 gr bloem, - 1/2 zakje bakpoeder (8 gr), - 3 appels, geschild en in blokjes, - poedersuiker
    12. Ingredienten: 250 gram risottorijst (gewassen), 2 eetlepels olijfolie, 7,5 dl runderbouillon van tablet, 80 gram gesnipperde uien, 50 gram fijn gesneden prei, 50 gram gesneden wortel, 70 gram klein gesneden ham, 1 eetlepel kerriepoede...
    13. Een heerlijke snack voor bij de borrel, ook heerlijk op een sneetje wit- of roggebrood. Ingredienten: 1000 g leverworst (liefst van goede kwaliteit), 1 liter blanke natuurazijn, halve liter water, kruiden, zoals:, zout, handje hele zwarte peperkorrels, 6 pimentkorrels, 6 gedroogde Spaanse pepertjes, forse tl. jeneverbess...

    14. Ingredienten: 10 aardappels, frituurvet, snufje zout, (peper)
    15. Authentiek recept om de echte Brabantse worstenbroodjes zelf te maken. Ingredienten: Deeg:, 1 kg bloem, 2 pakjes droge gist (15 gram), 10 gram zout, 10 gram suiker, 125 gram boter, 2 eieren, ± 4 dl lauw-warm water of melk, Voor het vlees-vulsel:, 1500 gram gehakt, (1000 gram varkens- en 500 rundergehakt)...
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Macaroni, gegratineerd
    Macaroni, gegratineerd Categorie Pasta's
    Dit is een Pazablipo recept (Pakje,zakje, blikje of potje) met een eigen draai eraan want ik ben maar een hobbykok. Ingredienten: 200 gr. Macaroni, 500 gr. Half om half gehakt, gekruid, 250 gr. Schouderham, blokjes, 1 zak Italiaanse groente, 1 zakje Jong belegen kaas, geraspt, 2 theel. Gehakte knoflook, 1 zakje Macaronimix, 1,5 dl. Water
  2. Thaise roerbakmie
    Thaise roerbakmie Categorie Wokken
    Dit is een Pazablipo recept (Pakje,zakje, blikje of potje) want ik ben maar een hobbykok. Ingredienten: 1 pakje Basis voor roerbakmie (Honig), 250 gr. Kastanje champignons, 250 gr. Fijne prei, 150 gr. Roerbakmie (Honig), 500 gr. Rundergehakt, 100 gr. Shiitake, 2 Spaanse pepers, 1 Ui, 1 eetl. Wokolie
  3. Vermicellisoep met ei
    Vermicellisoep met ei Categorie Maaltijdsoepen
    Dit is een Pazablipo recept (Pakje,zakje, blikje of potje) want ik ben maar een hobbykok. Ingredienten: 1 pakje Basis voor vermicellisoep (Honig), 250 gr. Verse soepballetjes, 125 gr. Wortel, 3 Lente-uitjes, 2 Eieren, Peterselie
  4. Tagliatelle met broccoli-kip saus
    Tagliatelle met broccoli-kip saus Categorie Pasta's
    Dit is een Pazablipo recept (Pakje, zakje, blikje of potje) want ik ben maar een hobbykok. Ingredienten: 1 zakje Romige tagliatellesaus (Knorr), 500 gr. Kalkoenfilet, 250 gr. Tagliatelle, ei, 500 gr. Broccoli, 125 gr. Cherrytomaatjes, 2 eetl. Margarine, vloeibaar, 250 ml. Water
  5. Kippendijen in pittige saus
    Kippendijen in pittige saus Categorie Gevogelte
    Kippendij is net iets malser dan filet. Ingredienten: 4 kippendijen, 1 gele paprika, 125 gram champignons, 1 ui, 1 teentje knoflook, ½ rood pepertje fijn gesneden zonder zaadjes of als je pittiger wilt helemaal erin, 1 flinke kneep tomatenpuree of 1 kl. blikje, 1 blikje tom
  6. Klapper Kip
    Klapper Kip Categorie Vlees
    Een eenvoudig gerechtje van kip met santen op Indonesische wijze gekruid. Ingredienten: 600 gram kippedijen zonder vel en bot in kleine stukken gesneden, 3 eetlepels kokosolie + 1 theelepel sesamolie + 1 eetlepel rijstolie voor de boemboe, 2 grote uien snipperen, 4 teentjes knoflook snipperen, 5 kemirinootj
  7. Hollands pannetje, jachtschotel
    Hollands pannetje, jachtschotel Categorie Vlees
    Dit is een Pazablipo recept (Pakje,zakje, blikje of potje) want ik ben maar een hobbykok. Ingredienten: 1 pakje Hollands pannetje jachtschotel (Maggi), 500 gr. Sperziebonen , 500 gr. Varkenshamlap, 300 gr. Spekreepjes, gerookte, 2 Uien, 2 eetl. Olijfolie, 4 dl. koud water
  8. Balletjes gehakt in tomatensaus maar dan net iets anders!!
    Balletjes gehakt in tomatensaus maar dan net iets anders!! Categorie Pasta's
    Weer wat gemaakt met wat ik in huis had en ook nog lekker geworden. Ingredienten: 300 gram rundergehakt(mag natuurlijk alle soorten gehakt zijn), Zwarte peper uit de molen, heel veel verse geraspte nootmuskaat, ½ citroen waarvan de schil geraspt of een scheutje citroenextract, ½ ei, 100 gram mozzarell
  9. Deense rundvleessoep
    Deense rundvleessoep Categorie met Vlees
    Soep uit een pakje met een eigen draai eraan. Ingredienten: 1 pakje Deense rundvleessoep (Honig), 250 gr. Soepballetjes, rund, 250 gr. Champignon, 200 gr. Winterwortel, 100 gr. Bos/lente-ui, 1,5 l. Water
  10. Kip prutje
    Kip prutje Categorie Gevogelte
    Ik heb dit gemaakt met wat ik in huis heb, want weggooien doen we niet Ingredienten: ½ bakje champignons in stukken, 1 rode paprika in blokjes, 2 teentjes knoflook in plakjes, 125 gram gerookte spekblokjes, 1 grote ui niet te fijn gesnipperd, ½ winterwortel in blokjes, 1 blikje tomatenpuree of uit de tub