KookJij

Oostenrijkse rundergoulash (Rindsgulasch)

Dat "Gulyás" oftewel Hongaarse veehoeders de oorsprong zijn van deze wereld befaamde heerlijke stoofpot is waarschijnlijk eenieder wel bekend. Echter er zijn vele varianten van dit gerecht te vinden, een eenduidig recept bestaat dus niet. In het unieke Weense restaurant "Gulaschmuseum" worden zelfs 15 verschillende bereidingen aangeboden. Deze heerlijke variant komt uit mijn Oostenrijkse kookboekje "Die Küche Österreichs".
Recept van:
Bereidingstijd: 120 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Stoofschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Oostenrijk
Keuken: Europese
Bron: Oostenrijks kookboekje/beetje aangepast en in eigen keuken gemaakt en gefotografeerd.
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Oostenrijkse rundergoulash (Rindsgulasch) te bereiden

  1. Hoe wordt het recept bereid?

Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)

Ik heb het geserveerd met rijst, boontjes en een salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst