Recept
« Terug naar recepten
Oostenrijkse rundergoulash (Rindsgulasch)
PT120M
Oostenrijkse rundergoulash (Rindsgulasch)
Dat "Gulyás" oftewel Hongaarse veehoeders de oorsprong zijn van deze
wereld befaamde heerlijke stoofpot is waarschijnlijk eenieder wel bekend.
Echter er zijn vele varianten van dit gerecht te vinden, een eenduidig recept
bestaat dus niet.
In het unieke Weense restaurant "Gulaschmuseum" worden zelfs 15
verschillende bereidingen aangeboden.
Deze heerlijke variant komt uit mijn Oostenrijkse kookboekje "Die Küche
Österreichs".
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Oostenrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Oostenrijks kookboekje/beetje aangepast en in eigen keuken gemaakt en gefotografeerd.
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Oostenrijkse rundergoulash (Rindsgulasch) te bereiden
- Hoe wordt het recept bereid?
Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)
Ik heb het geserveerd met rijst, boontjes en een salade.