Recept
« Terug naar recepten
Traybake met bloemkool, pompoen, aardappel, Vadouvan & noten
PT45M
Traybake met bloemkool, pompoen, aardappel, Vadouvan & noten
Een ovenschotel die vegetarisch is maar ook erg lekker is met bijvoorbeeld
een beenhammetje uit de oven erbij.
Ideaal voor als je vegetariërs te eten krijgt maar ook mensen aan tafel hebt
die een stukje vlees wel weten te waarderen.
De Vadouvan past erg goed bij de bloemkool en pompoen en het pept de
smaken lekker op.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Traybake met bloemkool, pompoen, aardappel, Vadouvan & noten te bereiden
- Schil de aardappelen, en kook ze 5 tot 10 minuten, giet ze af en snij ze in partjes. Zet opzij.
- Snij de bloemkool in roosjes en de geschilde pompoen in blokjes, doe ze in een grote ovenschaal en strooi de Vadouvan en pezo erover en giet er een dun straaltje olijfolie overheen. Hussel dit goed door elkaar zodat de kruiden zich goed verdelen.
- Voeg de aardappelen toe en meng het geheel weer goed door elkaar.
- Strooi de noten erover en zet de schaal 30-40 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)
Door gehaktballetjes of in stukjes gesneden saucijzen toe te voegen krijg je een bijzonder AVG'tje. Je kunt dan eventueel de noten weglaten.