KookJij

Traybake met bloemkool, pompoen, aardappel, Vadouvan & noten

Een ovenschotel die vegetarisch is maar ook erg lekker is met bijvoorbeeld een beenhammetje uit de oven erbij. Ideaal voor als je vegetariërs te eten krijgt maar ook mensen aan tafel hebt die een stukje vlees wel weten te waarderen. De Vadouvan past erg goed bij de bloemkool en pompoen en het pept de smaken lekker op.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Traybake met bloemkool, pompoen, aardappel, Vadouvan & noten te bereiden

  1. Schil de aardappelen, en kook ze 5 tot 10 minuten, giet ze af en snij ze in partjes. Zet opzij.
  2. Snij de bloemkool in roosjes en de geschilde pompoen in blokjes, doe ze in een grote ovenschaal en strooi de Vadouvan en pezo erover en giet er een dun straaltje olijfolie overheen. Hussel dit goed door elkaar zodat de kruiden zich goed verdelen.
  3. Voeg de aardappelen toe en meng het geheel weer goed door elkaar.
  4. Strooi de noten erover en zet de schaal 30-40 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.

Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)

Door gehaktballetjes of in stukjes gesneden saucijzen toe te voegen krijg je een bijzonder AVG'tje. Je kunt dan eventueel de noten weglaten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst