KookJij

Recept voor Salade van gemarineerd rundvlees en roergebakken tomaten, bonen en lente-uitjes

Een heerlijk salade van gemarineerd rundvlees en roergebakken tomaten, bonen en lente-uitjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 65 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: carrefour
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Snij de steaks en de teentjes look in fijne repen. Meng met 3 el olijfolie en laat 30 min marineren.
  2. Verwijder de uiteinden van de bonen en stoom ze 10 min. Laat de groenten schrikken onder koud water en dep droog. Pel en ontpit de tomaten. Snij het vruchtvlees in fijne repen. Verwijder de basis van de lente-uien en snij de stengels in fijne ringetjes.
  3. Giet de rest van de olijfolie in een pan en bak de steakreepjes snel aan. Keer het vlees slechts een keer om. Voeg de bonen, de tomaten en de azijn toe en roer snel om in de pan. Kruid met peper en zout. Verdeel de rundsalade over de borden. Versier met de kervel en de oregano. Dien onmiddellijk op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst