KookJij

Recept voor Stoofpotje van varkensgebraad met olijven, rode paprika en verse tomaten, pasta

Een heerlijk stoofpotje van varkensgebraad met olijven, rode paprika en verse tomaten, pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Stoofschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: carrefour
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1.  Kruid het gebraad met peper en zout. Kleur het langs alle kanten in wat olijfolie. Haal het vlees uit de stoofpot.
  2. Verwarm de oven voor op 190°C. Pel de tomaten en snij ze in blokjes. Snij de paprika’s in grote stukken. Fruit de ui en de knoflook in de stoofpot in 3 el olijfolie, zonder te kleuren. Giet de paprika erbij en roerbak nog 5 min. Doe de tomaten, de olijven, de gemalen koriander en het gebraad in de stoofpot en breng op smaak met peper en zout. Zet het deksel erop en bak 30 min in de oven. Giet er wat water bij indien nodig.
  3.  Kook de pasta in gezouten water volgens de aanduidingen op de verpakking. Giet af. Snij het gebraad in fijne plakjes en serveer met de saus en de pasta.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst