KookJij

Recept voor Volkoren croque met erwtjes, gerookt spek en oude Beemsterkaas

De smeuïge Schot
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: hln.be

Bereiding

Bereiding

  1. Verhit een scheut olijfolie en stoof de fijngesnipperde sjalot en geplette knoflook op een zacht vuur gaar. Voeg de erwtjes toe en roerbak 2 minuten. Stamp de erwtjes fijn, voeg een eetlepel olijfolie en peper en zout toe. Bak het spek krokant in een pan zonder vetstof. Beleg het brood met een half plakje kaas, de erwtenpuree, een plakje spek en opnieuw een half plakje kaas. Toast in een grillpan of oven tot de kaas gesmolten is.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst