KookJij
Lees meer Lees minder

Stoofschotels

De lekkerste stoofschotels vind je op deze pagina. Fijn om voor te bereiden indien je bezoek krijgt. Denk eens aan een stoofpotje met bier of een met kip en rozijnen.

Reset filter

Geavanceerd filter

Filters worden geladen

Stoofschotels recepten

    1. Ingredienten: 4 hazenbouten, 4 el wildkruiden, 4 el bloem, 75 gr boter, 3 uien, in halve ringen, 2 teentjes knoflook, in plakjes, 4 dl wildfond, 1 dl rode wijn, 1 dl rode port, 2 laurierblaadjes, 2 takjes tijm, 4 kruidnagels, 4 jenev...
    2. Een heerlijk stoofpotje, waar je zelf je eigen 'draai' aan kunt geven. Ingredienten: 500 gram riblappen, 2 uien, grof gesneden, 1 paprika, grof gesneden, 3 teentjes knoflook, gesnipperd, stuk gember, in vieren gesneden, 3 tomaten, gesneden, bladpeterselie, 4 schijven ananas in stukjes, 1 peper naar keuze...
    3. Ingredienten: 700 à 800 gram runderriblappen (in blokjes gesneden), 50 gram margarine/roomboter of half margarine/ half olie, 750 ml hete runderbouillon (evt van tabletten), 2 dikke plakken Friese koek, 3 uien in ringen gesneden, 2 te...

    4. Ingredienten: - 750 gram riblappen, - 4 uien, - 1 bakje kastanjechampignons, - vleeskruiden, - 3 kruidnagelen, - 1 laurierblad, - 1 flinke theelepel sambal(manis voor de milde variatie), - 1/2 dl ketjap manis, - 4 teentjes knoflook, -...
    5. Ingredienten: 2 tomaten,, 2 uien,, 800 gram paardenvlees,, wortels,, aardappels,, scheutje rode wijn,, verse tijm,, bosui,, champignons,, gedroogde bieslook,, gedroogde peterselie,, eetlepel cayennepeper,, bouillonblokje (groente),, z...
    6. Een slowcooker is een heerlijke manier van koken. Wat is er dan lekkerder om stoofvlees te maken? Ingredienten: Runderlappen, Kaneelstokje, Bloem, Zout, Peper, Kruidnagels, Laurierblad, Roomboter, Grote uien, (Hertog Jan) Bokbier, Appelstroop
    7. Dit zijn de heerlijkste kippenbouten die ik in tijden heb gegeten, ze zijn gestoofd in Indische pikante saus Ingredienten: 4 kippenbouten (flink gekruid met peper en zout, evt wat gemberpoeder), 50 gr boter + 4 el zonnebloem-olie, DE PIKANTE STOOFSAUS:, 2 sjalotjes, geraspt, 6 teentjes knoflook, geraspt, 1 Spaans pepertje, ragfijn gesneden,...
    8. Ingredienten: kidney bonen 400 gr, uitgelekt, 1 rode peper, zonder zaadjes, fijngesneden, handje nasi kruiden (op advies van een vriend), 1 echt grote ui, fijn gesneden, 2 rode paprika's, fijn gesneden, 100 gr gerookte spekblokjes, 4...

    9. Ingredienten: 1 kilo riblappen, zout, peper, 4 eetlepels rode wijnazijn, 2 flinke uien, 3 teentjes knoflook, paprikapoeder, 100 ml rode wijn, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel tomatenpuee, 2 laurierblaadjes
    10. Deze goulash is lekker pittig en kruidig van smaak. Doordat er kip in zit, is hij ook minder vet en toch erg lekker! Ingredienten: 1 winterwortel, in halve plakjes, 2 stengels prei, in plakjes, 1/2 struik bleekselderij, in boogjes, 3 uien, in halve ringen, 3 tenen knoflook, in plakjes, 1/2 Spaans pepertje, in ringetjes, 1 el paprikapoeder pikant, 1...
    11. Lekker, gemakkelijk en boordevol vitamines Ingredienten: rundstoofvlees, wortelen, aardappelen, ui, knoflook, peper, zout, rundsbouillon, laurier, worchestershire saus, bloem
    12. Ingredienten: 40 gr boter, 4 sucadelappen van ca 150 gr pst, 2 uien, gesnipperd, 2 teentjes knoflook, gesnipperd, 4 blaadjes foelie, 6 kruidnagels, 4 laurierblaadjes, 2 tomaten, in blokjes, 1 kruidenbouillonblokje, 1 runderbouillonblo...
    13. Ingredienten: 750 gr runderlappen, in dobbelstenen, peper, zout, djahe, 75 gr boter, 4 sjalotjes, gesnipperd, 4 teentjes knoflook, gesnipperd, 1 spaanse peper, fijngesneden, 2 cm gemberwortel, geraspt, 2 blaadjes djeroek peroet of la...

    14. Een heerlijke stoofpot die je kunt serveren met aardappels of rijst, aan jou de keuze! Ingredienten: 1 kilo sucadelappen, 4 uien, 400 gram wortels, 400 gram prei, 0,3 liter runderbouillon, bakboter, peper, zout
    15. Zeewolf is een stevige witte vis die zich prima leent voor een stoofpotje. Ingredienten: 1 kg mosselen, 1 ui, 1 teentje knoflook, olijfolie, 2 eetlepels tomatenpuree (geconcentreerd), snuifje gerookt paprikapoeder, snuifje Provençaalse kruiden, 200 ml witte wijn, 1 gele paprika, 1 rode paprika, 1/2 venkel,...
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Appel, banaan en peersapje
    Appel, banaan en peersapje Categorie Slowjuicer
    Een heerlijk sapje uit de slowjuicer. Ingredienten: Elstar appel, Peer, Banaan
  2. Beenham met honing-mosterdglazuur uit de slowcooker
    Beenham met honing-mosterdglazuur uit de slowcooker Categorie Slowcooker
    Een heerlijk en relatief snel recept voor beenham uit de slowcooker. Dit keer met honing en mosterd. Ingredienten: Beenham (naturel), Honing (Lindehoning), Franse Mosterd, Kruidnagel, Whisky (Bushmills Original)
  3. Tarte Flambee met Jalapeno
    Tarte Flambee met Jalapeno Categorie Overig
    Een eigen bedachte variant op het gerecht Tarte Flambee, van origine uit de Elzas. Ingredienten: Tarte Flambee deeg (Tante Fannie), Jalapeno, (Rode) ui, Gerookte spekreepjes, Creme Fraiche
  4. Chili con Carne zonder bonen
    Chili con Carne zonder bonen Categorie Overig
    Chili con Carne, maar dan zonder de bonen. Ingredienten: Gehakt, Ui, Knoflook, Chilipoeder, Zout, Peper, Courgette, Paprika, Tomatenblokjes
  5. Gehakttaart met croissantdeeg
    Gehakttaart met croissantdeeg Categorie Overig
    Ik had nog een blikje croissantdeeg staan wat op moest en deze taart van gemaakt Ingredienten: 1 prei , 1 ui, 1 teentje knoflook, 125 gram spekreepjes of blokjes, 300 gram rundergehakt, 1 blikje croissantdeeg, peper en zout uit de molen, cayennepeper, pikante paprikapoeder, ±100 gram geraspte kaas (welke jij lekke
  6. Sambal eieren
    Sambal eieren Categorie Overig
    Ik heb ze ooit een keer gehad bij een Indonesisch restaurant, daar vielen ze erg in de smaak. Nu mijn eigen variant van het recept. Ingredienten: Eieren, Ui, Knoflook, Maizena, Kippenbouillon, Surinaamse sambal, Ketjap Manis, Bruine Basterdsuiker, Olie, Sap van citroen
  7. Provencaalse tonijnmuffins
    Provencaalse tonijnmuffins Categorie Amuse
    Provencaalse tonijnmuffins Ingredienten: John West toninmoot met een vleugjee olijfolie, zelfrijzend bakmeel, ei, melk, olijfolie, geraspte jong belegen kaas, verse Provencaalse kruiden of, gedroogde Provencaalse kruiden, zout, peper
  8. Makreeltaart met kaas en prei
    Makreeltaart met kaas en prei Categorie Warm
    Makreeltaart met kaas en prei Ingredienten: John West Makreelfilets in zonnebloemolie easypeel, bladerdeeg (diepvries), prei, citroen, peterselie, basilicum, bieslook, eieren, slagroom, geraspte jonge kaas, knoflook, olijfolie, zout, peper
  9. Glaasje met tonijnsalade
    Glaasje met tonijnsalade Categorie Amuse
    Glaasje met tonijnsalade Ingredienten: John West Tonijn Inspirations Basilicum, pijnboompittem, dunne stengels bleekselderij, ciabattabroodje, zeezout (molen), kerstomaatjes, peterselie, zout, peper
  10. Courgettesoep met rode zalm
    Courgettesoep met rode zalm Categorie Koud
    Courgettesoep met rode zalm Ingredienten: blikje John West wilde rode zalm, courgette, groentenbouillon, olijfolie, knoflook, slagroom, zout, peper