KookJij
Lees meer Lees minder

Stoofschotels

De lekkerste stoofschotels vind je op deze pagina. Fijn om voor te bereiden indien je bezoek krijgt. Denk eens aan een stoofpotje met bier of een met kip en rozijnen.

Reset filter

Geavanceerd filter

Filters worden geladen

Stoofschotels recepten

    1. Een slowcooker is een heerlijke manier van koken. Wat is er dan lekkerder om stoofvlees te maken? Ingredienten: Runderlappen, Kaneelstokje, Bloem, Zout, Peper, Kruidnagels, Laurierblad, Roomboter, Grote uien, (Hertog Jan) Bokbier, Appelstroop
    2. Een heerlijk stoofpotje, waar je zelf je eigen 'draai' aan kunt geven. Ingredienten: 500 gram riblappen, 2 uien, grof gesneden, 1 paprika, grof gesneden, 3 teentjes knoflook, gesnipperd, stuk gember, in vieren gesneden, 3 tomaten, gesneden, bladpeterselie, 4 schijven ananas in stukjes, 1 peper naar keuze...
    3. Ingredienten: 4 hazenbouten, 4 el wildkruiden, 4 el bloem, 75 gr boter, 3 uien, in halve ringen, 2 teentjes knoflook, in plakjes, 4 dl wildfond, 1 dl rode wijn, 1 dl rode port, 2 laurierblaadjes, 2 takjes tijm, 4 kruidnagels, 4 jenev...

    4. Ingredienten: Voor de Chimichurry-marinade en saus:, 2 rode uien, gesnipperd, 4 teentjes knoflook, gesnipperd, 2 tomaten, in blokjes, 2 groene pepers (of rode, als er geen groene zijn), fijngesneden, 6 el peterselie, fijngesneden, 2 e...
    5. Ingredienten: 40 gr boter + 2 el zonnebloemolie, 1 kg uien, in halve ringen, 4 teentjes knoflook, fijngesneden, 1 Spaans pepertje, fijngesneden, 400 gr kipfilet, in dunne plakjes, 4 el bloem, gekruid met peper zout djahe en ketoembar,...
    6. Ingredienten: - 750 gram riblappen, - 4 uien, - 1 bakje kastanjechampignons, - vleeskruiden, - 3 kruidnagelen, - 1 laurierblad, - 1 flinke theelepel sambal(manis voor de milde variatie), - 1/2 dl ketjap manis, - 4 teentjes knoflook, -...
    7. Dit zijn de heerlijkste kippenbouten die ik in tijden heb gegeten, ze zijn gestoofd in Indische pikante saus Ingredienten: 4 kippenbouten (flink gekruid met peper en zout, evt wat gemberpoeder), 50 gr boter + 4 el zonnebloem-olie, DE PIKANTE STOOFSAUS:, 2 sjalotjes, geraspt, 6 teentjes knoflook, geraspt, 1 Spaans pepertje, ragfijn gesneden,...
    8. Ingredienten: 4 kippendijen, 300 gram chorizo worst, in plakjes gesneden, 1 eetlepel olijfolie, 1 grote ui, in plakkjes, 4 teentjes knoflook, gesnipperd, 2 eetlepels gerookte paprikapoeder, 4 laurierblaadjes, 125 cc droge witte wijn,...

    9. Ingredienten: 1 hoevekip +/- 1500 gr, 20 tal spruiten, 2 roma tomaat, 1 witte raap, 1 gele raap, 4 teentjes look, 1 ajuin, 1 rode ajuin, 1 wortel, 200 gr butternut, 8 aardappelen, 2 soeplepels grove mosterd met mosterdzaadjes, 1 fles...
    10. Heerlijkr roti uit de slowcooker heb het afgelopen week geprobeerd en vond het erg lekker. Ingredienten: kippendijfilet, sperziebonen / kouseband, Roti hot pepersaus, marinade, 1 gele madame jaenette ( fijngehakt) , aardappel blokjes / kriel, kerrie massala, sambal, eieren gekookt, zout naar smaak, peper naar smaak, papri...
    11. Ingredienten: 800 gr runderstoofvlees mager, 400 gr filet americain mager, 1 eetlepel grove mosterd, 1 eike vers van de pers, chapelure, 500 gr parijse champignons in 6 gesneden, 2 ajuinen, 2 teentjes look, mespuntje pili- pili, 1 kof...
    12. Een heerlijk gerecht van Jeroen Meus. Een fijn programma om naar te kijken, zijn recepten zijn heerlijk en eerlijk! Ingredienten: spruitjes, loskokende aardappelen, uien, rookworst, kippenbouillon, 4 takjes verse tijm, 4 laurier blaadjes, boter, nootmuskaat, peper, zout
    13. Zorg wel voor de goede mihoen : gemaakt van rijstebloem. Ingredienten: 250 gram mihoen, 250 gram pancetta in heel kleine blokjes, 250 gram kippendijen zonder been en vel, 250 gram heel fijn gesneden spitskool, 2 flinke uien snipperen, 4 teentjes knoflook snipperen, 2 lomboks zonder zaadlijs...

    14. Ingredienten: 4 tamme konijnebouten, versgemalen peper en zout, 75 gr boter, 4 uien, in halve ringen, 2 teentjes knoflook, gesnipperd, 6 el grove mosterd, 2 laurierblaadjes, 4 takjes tijm, 4 dl wild- of runderfond, 2 dl witte wijn, 2...
    15. Ingredienten: 500 gr riblappen, in blokjes gesneden, (versgemalen) peper, zout en nootmuskaat, 100 gr boter, 2 grote uien, gesnipperd, 3 tenen knoflook, gesnipperd, 1 Spaanse peper (of Madam Jeannet, maar die is heeel pittig), in ring...
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Pasta met witlof, peer, makreel en pijnboompitjes
    Pasta met witlof, peer, makreel en pijnboompitjes Categorie Pasta's, Vis, schaal- en schelpdieren
    Pasta met witlof, peer, makreel en pijnboompitjes. De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  2. Mini-saucijzenbroodjes
    Mini-saucijzenbroodjes Categorie Warm, Koud
    Mini-saucijzenbroodjes. De bereidingstijd is circa 35 minuten en het is voor ongeveer 20 personen.
  3. Tomaten-auberginesoep
    Tomaten-auberginesoep Categorie met Groente
    Smaakvolle soep met pit, de aubergine is in deze soep een echte smaakmaker en is goed in balans met de tomaat.. De bereidingstijd is circa 45 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  4. Balletjes in stoofvleessaus
    Balletjes in stoofvleessaus Categorie Vlees
    Wie houdt er niet van stoofvlees? Culiredactrice Sofie is zo verzot op stoofvlees dat ze met plezier haar beste recepten prijsgeeft. Zoals deze balletjes m.... De bereidingstijd is circa 60 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  5. Hartige krans van croissantdeeg
    Hartige krans van croissantdeeg Categorie Gerecht
    Hartige krans van croissantdeeg. De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 8 personen.
  6. Knoflookbrood
    Knoflookbrood Categorie Bijgerechten, Gerecht
    Knoflookbrood. De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 8 personen.
  7. Mie met Chinese kool, gewokte shoarmareepjes, doperwten en courgette
    Mie met Chinese kool, gewokte shoarmareepjes, doperwten en courgette Categorie Vlees, Wokken
    Mie met Chinese kool, gewokte shoarmareepjes, doperwten en courgette. De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  8. Ovenschotel van aardappelen, prei en gerookte zalm
    Ovenschotel van aardappelen, prei en gerookte zalm Categorie Ovenschotels
    Ovenschotel van aardappelen, prei en gerookte zalm. De bereidingstijd is circa 50 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  9. Moksie Meti-Tjauw min met varkenshaas
    Moksie Meti-Tjauw min met varkenshaas Categorie Vlees, Wokken
    Moksie Meti-Tjauw min met varkenshaas. De bereidingstijd is circa 180 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  10. Kipdrumsticks Losie Foroe met frisse rijstsalade
    Kipdrumsticks Losie Foroe met frisse rijstsalade Categorie Gevogelte, Rijst, Salades
    Kipdrumsticks Losie Foroe met frisse rijstsalade. De bereidingstijd is circa 160 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.