-
Garnalen-gehaktballetjes in pinda-tamarindesaus
Categorie: Vlees, Vis, schaal- en schelpdieren
30 min
Ingredienten: 80 g varkensgehakt, 120 g grote garnalen (gepeld en schoongemaakt), 20 g bloem, 1 tl zout, 1 tl peper, 1 ei, 4 el wokolie, 1 blaadje koriander (voor de garnering), 1 pakje MeiAsia Thaise pinda-tamarinde woksaus
-
Tandoori visspiezen met raita
Categorie: Bijgerechten, Vis, schaal- en schelpdieren
15 min
Ingredienten: 1 el fijngesneden verse munt, 150 g Griekse yoghurt, 300 g tilapia of andere stevige witvis, zout en peper, 1 el limoenrasp, 1 komkommer, 1 tl zout, 1 tl (cayenne)peper, 1 el verse koriander, fijngesneden, 1 pakje satést...
-
Indonesische biefsaté
Categorie: Gerechten, Vlees
60 min
Ingredienten: 200 g biefstuk, 1 tl kurkumapoeder, 1 tl korianderpoeder, 1 el suiker, 1 pakje satéprikkers, 1 el fijngehakte knoflook, 2 el lichte sojasaus, 1 el vissaus, 1 pakje MeiAsia Indonesische pindasaté woksaus, 500 ml kokosmelk
-
Lamsvlees curry
Categorie: Vlees
40 min
Ingredienten: 2 el rozijnen, 150 g volle yoghurt, 300 g lamsbout zonder been, in blokjes, 1 tl zout, 1 tl (cayenne)peper, 1 el verse koriander, fijngesneden, 150 g jasmijnrijst (pandanrijst), 1 pakje MeiAsia Indiase Korma, 1 el wokol...
-
Gegrilde tonijn in Teriyaki marinade
Categorie: Bijgerechten, Vis, schaal- en schelpdieren
70 min
Ingredienten: 1 komkommer, 1 potje Japanse ingemaakte roze gember, 300 g verse tonijn in moten, zout en peper, 200 ml Teriyakisaus van MeiAsia, 1 EL Wokolie
-
Bami Goreng
Categorie: Wokken, Vlees
30 min
Ingredienten: zout en peper, 100 g peultjes, 1 prei, 2 teentjes knoflook, 50 g gerookte spekreepjes, 150 g rundergehakt, 100 g taugé, 250 g noedels, 1 pakje Indonesische bami goreng kruidenpasta van MeiAsia, 1 el wokolie
-
Bamiesoep met asperges en krab
Categorie: met Groente, Warm
10 min
Ingredienten: 3 lente-uitjes, 500 ml groentebouillon (van een blokje), 300 g gekookte asperges (vers of uit pot), 1 blikje krab (± 120 g), 100 g noedels, 1 el vissaus van MeiAsia
-
Authentieke Japanse Sukiyaki voor de hele familie
Categorie: Wokken, Vlees
30 min
Ingredienten: 400 g rundvlees (bijv. bieflappen), 100 g tofu (naturel), 1 pakje MeiAsia rijststicks, 2 pakje Japanse Sukiyaki Woksaus, 100 g Chinese kool, 3 bosuitjes, 1 winterpeen, 100 g champignons, 100 g Enoki champignons (optione...
-
Thaise salade met gefrituurde rijstvermicelli nest
Categorie: Vlees
20 min
Ingredienten: 1 krop (Romeinse) sla, 2 cm verse gember, 75 g taugé, 1 (roze)grapefruit, 500 ml zonnebloemolie, 250 g varkenshaas, in reepjes, zout en peper, Spaanse rode peper, 50 g rijstvermicelli, 2 el MeiAsia Thaise donkere sojasau...
-
Indonesische roergebakken kipfilet
Categorie: Wokken, Gevogelte
18 min
Ingredienten: 1 kleine struik paksoi, 250 g kipfilet, zout en peper, 1 komkommer, 1 aubergine, 1 pakje MeiAsia Indonesische geember-honing woksaus, 1 el wokolie
-
Rijstnoedels met kip en shiitake
Categorie: Gevogelte
30 min
Ingredienten: 200 g kipfilet, 2 tenen knoflook, 2 sjalotten, 4 lenteuitjes, 120 g taugé, 120 g witte kool, 1 wortel, 125 ml groentebouillon, 8 shiitakes, 2 eieren, 3 el olie, 1 el cayennepeper (optioneel), 1 el suiker, 1 limoen, in pl...
-
Basmatirijst met mango
Categorie: Rijst, Overig
30 min
Ingredienten: 1 ui, 3 tomaten, 400 ml hete groentebouillon (van een blokje), zout en peper, 1 mango, geschild en in partjes, 1 el rozijnen, 2 el pijnboompitten, 1 el peterselie, 200 g basmatirijst van MeiAsia, 1 el wokolie
-
Indiase vegetarische Jalfrezi Curry
Categorie: Vegetarisch
20 min
Ingredienten: 1 Gele paprika, 1 Rode ui, 1 Komkommer, 1 Tomaat, 2 Tenen knoflook, 50 ml Water, 2 EL Ghee*, (wok)olie of boter, 1 Korianderblaadjes voor de garnering, 1 pakje MeiAsia Indiase Jalfrezi Curry Woksaus
-
Gevulde Japanse misosoep
Categorie: met Groente, Voorgerecht
20 min
Ingredienten: 200 g verse tofu, 100 g champignons, 50 g shiitake paddenstoelen, 3 lente-uitjes, 1 EL eventueel rijstwijn, 2 pakjes MeiAsia Japanse Miso Soep Kruidenpasta, 2 EL Wokolie
-
Indonesische Gado Gado
Categorie: Vegetarisch
25 min
Ingredienten: 100 g sperziebonen, 100 g taugé, 100 g worteltjes, 1 liter groentebouillon, 1 el gehakte pinda’s, 2 gekookte eieren, 1 Chinese kool of witte kool, 1 komkommer, 1 pakje MeiAsia Indonesische pindasaté woksaus, 1 kroepoek
Recept: Gegrilde springbok steak met zijn garnituren
Recept: Spaghetti à la Sonja Bakker
Gebruiker: Petra Wiggers
Gebruiker: Petra Wiggers
Recept: Beenham met honing-mosterdglazuur uit de slowcooker
Recept: Kerrie soep
Recept: Kerrie soep
Recept: Yaki udon
Recept: Kerrierijst
Gebruiker: Els Meeuwsen
Recept: Romige gegratineerde gyros met champignons en paprika
Gebruiker: Els Meeuwsen
Recept: Pittige Indiase lamscurry
Recept: Provençaalse zalm
Recept: Peren- amandeltaart