KookJij

Thaise Pad Thai

Een heerlijk thaise pad thai recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: meiasia.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Thaise Pad Thai te bereiden

Breng 2 liter water aan de kook. Zet het vuur uit en laat de noedels 3 minuten wellen in het water. Giet de noedels af. Verhit 1 eetlepel olie in een wok. Voeg de varkensvleesreepjes toe en roerbak deze in 1 à 2 minuten goudbruin. Voeg de kruidenpasta toe en roerbak nog 3 minuten. Klop de eieren los met de melk en voeg naar smaak zout en peper toe. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak een omelet van het eimengsel. Laat de omelet afkoelen en snijd in reepjes. Hak de pinda’s grof. Overgiet de taugé met kokend water en laat deze uitlekken. Schep de omelet, garnalen, pinda’s en taugé door het varkensvlees en roerbak 1 minuut. Verdeel de noedels over twee borden en schep er het varkensvleesmengsel op. Lekker met roergebakken paksoi.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst