KookJij

Recept voor Gevulde Japanse misosoep

Een heerlijk gevulde japanse misosoep recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Japan
Bron: http://www.meiasia.nl/nl-NL/2/recepten/50/gevulde_japanse_misosoep.aspx
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Laat de tofu uitlekken en snijd de in blokjes. Maak de champignons en de shiitakes schoon met keukenpapier. Snijd de steeltjes uit de shiitakes. Snijd de champignons en de shiitakes in plakjes. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Verhit de olie in een kookpan. Roerbak de paddenstoelen 3 minuten. Voeg de tofu toe en bak nog 1 minuut. Giet 415 ml kokend water en de inhoud van de zakjes miso soep in de pan. Laat de soep 10 minuten zachtjes koken. Roer vlak voor het serveren de rijstwijn en de lente-uitjes door de soep.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst