KookJij
Lees meer Lees minder

Low Budget

Ook voor de kleine beurs hebben wij de heerlijkste bijgerechten.

Reset filter

Geavanceerd filter

Hoofdcategorie
Subcategorie
Filters worden geladen

Low budget recepten

    1. Ingredienten: Stamppot boerenkool van gisteren.
    2. Ingredienten: 3 kg aardappels, 1 ei, zout naar smaak, 2 eetlepels beschuitpaneermeel, zonnebloemolie
    3. To pickle = Engelse woord voor pekelen (zout water van > 5% zout), inleggen of inmaken met meestal een zure vloeistof (azijn). Het is een keukentech... Ingredienten: 1 kg al dente gekookte bieten in brunoise gesneden (stokjes van 4x1x1 cm), INMAAK VLOEISTOF:, 250 cc water, 250 cc ciderazijn, 4 sjalotten in dunne plakjes, 4 teentjes knoflook gevierendeeld, 1 theelepel gekeneusde zwar...

    4. Een Knish is een recept uit de Joodse keuken van mid- en oost-Europa. Het recept is door de eeuwen heen meegenomen naar de USA (New York) en Israel. Het is... Ingredienten: 150 grampastrami snipperen, 150 gram corned beaf verkruimelen, 1 kilo aardappelen schillen en in kleine stukken snijden, 1 heel grote bombay ui snipperen, 4 teentjes knoflook snipperen, 2 - 3 eetlepels olijf olie, 3 eie...
    5. Een quiche gemaakt van stokbrood. Ingredienten: spek of ham, eieren, melk, stokbrood, peper / zout, geraspte kaas, peterselie
    6. Ingredienten: 1 of enkele kg ui, Een weinig vetstof, olie of smout
    7. Ingredienten: 500 gram aardappelen, vastkokend, geschild,, 2 el olijfolie, 1 bakje champignons (250 gram) in kwarten, 1 zak boerensoepgroenten (350 gram, koelvers), 2 x 4 eieren, losgeklopt, 5 plakken Oude Waerder/Blond Goud, 2 el mos...
    8. Ingredienten: 750 gr varkens/kalfs gehakt, 1 eike vers van de pers, chapelure, 1 ajuin fijn gesnipperd, Wild Galic Mix Oil & Vinegar, 2 potten krieken 750 ml op sap, 2 soeplepels vanille pudding poeder, 15 aardappelen, peper, zout, mu...

    9. Ingredienten: 1 kg paprika's, 500 g tomaten, 1 grote witte ui, 60 g vet of bakolie, 1 theelepel paprikapoeder, zout en peper
    10. Ingredienten: 400g kipfilet, 2 appels (jonagold), 1 gele paprika, 30g boter, 1 eetlepel lichtbruine suiker, 2 dl room, 1 eetlepel mosterd, 1 handvol veldsla (eventueel)
    11. Ingredienten: 500 gr. kleine (pruim)tomaatjes (formaat als een golfballetje), Knoflookpoeder, Oregano, Olie, DEEG, 330 g bloem, 30 g suiker, 7 g gedroogde gist, 6 g zout, 1 el oregano, 30 g boter, 1 ei, 180 melk, AFWERKING, Paprikajam...
    12. Aparte stamppot maar zeer lekker, vooral met een lekker kippenboutje of ouderwetse bal gehakt. Ingredienten: 800 gr aardappelen, 5 winterpenen, 3 witte uiten, 1/2 rode peper (heel fijn gesneden), 6 teentjes knoflook, 3 tl ras el hanout, boter of olijfolie, zout en peper
    13. Werd veel gegeten in Hong Kong. Ingredienten: 750 cc gekookte rijst van de vorige dag, 200 gram crab, schoongemaakt, 1 theelepel sesamoli, 10 cc rode wijn + 2 theelepels geraspte gemberwortel, zout en peper naar smaak, 2 geklutste eieren, stuk Chinese worst van 15 c...

    14. Ingredienten: 500g pasta, 4 kleine ronde courgettes, 400g gemengd gehakt, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels paneermeel, 2 koffielepels provençaalse kruiden, tabasco, groot blik tomatenvlees (800g), 4 eetlepels olijfolie, peper en...
    15. Ingredienten: aardappelen, zak kantenklare hutspot, naar keuze gehaktballen of mager gerookt spek met rookworst
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Pasta met witlof, peer, makreel en pijnboompitjes
    Pasta met witlof, peer, makreel en pijnboompitjes Categorie Pasta's, Vis, schaal- en schelpdieren
    Pasta met witlof, peer, makreel en pijnboompitjes. De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  2. Mini-saucijzenbroodjes
    Mini-saucijzenbroodjes Categorie Warm, Koud
    Mini-saucijzenbroodjes. De bereidingstijd is circa 35 minuten en het is voor ongeveer 20 personen.
  3. Tomaten-auberginesoep
    Tomaten-auberginesoep Categorie met Groente
    Smaakvolle soep met pit, de aubergine is in deze soep een echte smaakmaker en is goed in balans met de tomaat.. De bereidingstijd is circa 45 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  4. Balletjes in stoofvleessaus
    Balletjes in stoofvleessaus Categorie Vlees
    Wie houdt er niet van stoofvlees? Culiredactrice Sofie is zo verzot op stoofvlees dat ze met plezier haar beste recepten prijsgeeft. Zoals deze balletjes m.... De bereidingstijd is circa 60 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  5. Hartige krans van croissantdeeg
    Hartige krans van croissantdeeg Categorie Gerecht
    Hartige krans van croissantdeeg. De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 8 personen.
  6. Knoflookbrood
    Knoflookbrood Categorie Bijgerechten, Gerecht
    Knoflookbrood. De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 8 personen.
  7. Mie met Chinese kool, gewokte shoarmareepjes, doperwten en courgette
    Mie met Chinese kool, gewokte shoarmareepjes, doperwten en courgette Categorie Vlees, Wokken
    Mie met Chinese kool, gewokte shoarmareepjes, doperwten en courgette. De bereidingstijd is circa 20 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  8. Ovenschotel van aardappelen, prei en gerookte zalm
    Ovenschotel van aardappelen, prei en gerookte zalm Categorie Ovenschotels
    Ovenschotel van aardappelen, prei en gerookte zalm. De bereidingstijd is circa 50 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  9. Moksie Meti-Tjauw min met varkenshaas
    Moksie Meti-Tjauw min met varkenshaas Categorie Vlees, Wokken
    Moksie Meti-Tjauw min met varkenshaas. De bereidingstijd is circa 180 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  10. Kipdrumsticks Losie Foroe met frisse rijstsalade
    Kipdrumsticks Losie Foroe met frisse rijstsalade Categorie Gevogelte, Rijst, Salades
    Kipdrumsticks Losie Foroe met frisse rijstsalade. De bereidingstijd is circa 160 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.