KookJij

Hutspot

Een heerlijk hutspot recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ooit gehoord van iemand
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hutspot te bereiden

Aardappelen schillen en in kokend water doen met alleen de wortelen. De ui kook je niet mee maar bak ze licht tot midden bruin.
Als de aardappelen en wortel gaar zijn, afgieten en met een klein beetje warme melk en klontje boter stampen.
Daarna de gebakken uien er door scheppen. Maakt de stampot iets krachtiger van smaak.

Mijn kookverhaal (margriet koers)

Sinds ik de hutspot zo heb gemaakt eet ik het niet anders meer en de hele familie maakt het nu zo.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Els Meeuwsen

Els Meeuwsen zegt:
de wortel en ui zelf snijden, is het nog lekkerder!!!!