KookJij

Slaatje met asperge en parmaham

Een heerlijk slaatje met asperge en parmaham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Ontbijt & Lunch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Slaatje met asperge en parmaham te bereiden

Pasta beet gaar koken laten afkoelen. Yoghurt dressing en een koffielepel pasta creme basilicum mengen en onder pasta roeren.
Asperges in parmaham rollen
ei fijnhakken.
Brood insmeren met lookpasta snijden en grillen.
Alles naar wens dresseren op bord.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst