KookJij

Dagschotel: varkenshaasje met opgebakken aardappelen en een frisse salade

Heerlijk stukje vlees met een frisse salade
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: varkenshaasje met opgebakken aardappelen en een frisse salade te bereiden

  1. Aardappelen beetgaar koken, afgieten en opbakken in een beetje boter.
  2. Varkenshaasje kruiden met de harissa kruiden en rose aanbakken.
  3. Witloof in fijne reepjes snijden, tomaat in blokjes snijden, wortel in staafjes snijden, sjalotje in fijne ringen snijden de rucola iets fijner snijden. Brie in blokjes snijden. Meng de mayonaise, mosterd, drambuie goed onder elkaar kruiden naar smaak. Meng deze dressing samen met de brie onder de groenten.
  4. Serveer deze koude groenten met de warme aardappelen en varkenshaasje.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Recept uit de doos van onze sloebers 31 maart 2015

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst