KookJij

Belleke's hoofdschotel steak tartaar

Een heerlijk belleke's hoofdschotel steak tartaar recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo & Belleke
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Belleke's hoofdschotel steak tartaar te bereiden

Rijst koken zoals op verpakking staat vermeld en laten afkoelen.
Meng de rijst met de wortelen, erwten, maïs en truffeldressing, vul deze mengeling in een uitsteekvorm en houd fris.
Steak zeer fijn hakken en de ajuin en look voeg kappers toe en de peterselie. De sauzen er goed onder mengen. Vul deze steak tartaar in een uitsteek vorm.
Voor de dressing alle ingrediënten mengen.
Paprikareepjes mengen met olijfolie, fijn gesneden bieslook en basilicum en Italiaanse kruiden.
Serveer alles op bord en werk af.


Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Thuiskomst van vakantie gezellig laat kerst- en nieuwjaarmenu door dochter bereid .:-)
Als extra werden hier nog verse frietjes bij geserveerd.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Dat mag je zeker zijn!! Ach ja, zo moeder, zo dochter;););) XX
derbyke

derbyke zegt:
Ha ha Anna zeker een dikke pluim voor ons Bell het was tot in de puntjes verzorgd en héééél lekker. Eerlijk gezegd ben fier op haar :);):p:D xxx
Anna

Anna zegt:
Zozozozozozo, dikke pluim voor Bell!!! Petje af!:D:D;);)