KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Wie niet waagt niet wint... een rare combinatie maar toch lekker

Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Snij het vlees in stukken en bak deze gaar aan lichtjes kruiden .
Groenten grof snijden en opwokken en evenzeer kruiden . De pasta warm houden.
Serveer zeer warm op bord en garneer af met een beetje rucola .

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Even in de diepvries gaan piepen...allemaal restjes van vlees ... opgeruimd staat netjes .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Harry Löhr

zegt:
Inderdaad, een beetje vreemd maar wel lekker!
smokey

zegt:
;)groetjes terug van dat muisje en mij
derbyke

zegt:
Hallo smokey , wij zitten blijkbaar op dezelfde golflengte...inderdaad kokkerellen is experimenteren met ingredienten .Groetjes van ons 3 :);):p
smokey

zegt:
een heerlijk recept en of het een rare combinatie is .... neu niet voor mij. kijk meer eens mijn zalm-abrikozensoep. :) in de keuken zijn geen rare combinaties volgens mij het is een kwestie van componeren met smaken en geuren.