KookJij

Sausje voor bij vis of vlees

Een heerlijk sausje voor bij vis of vlees recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sausje voor bij vis of vlees te bereiden

Stoof de groenten aan in een beetje boter voeg de peperbolletjes en mosterd toe.Laat even sudderen en voeg room toe even laten inkoken en desnoods bijbinden. Serveer zeer warm bij vlees of vis.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Sorry voor de typfout en dank je fijnproever voor het aanpassen maar wij zeggen wel witloof op zijn belgisch...maar dat zul je wel weten hé.Groetjes van ons 3 ;):p
maria11

maria11 zegt:
dank je fijnproever, lijkt me een erg lekker sausje !!!;)
maria11

maria11 zegt:
wat is wiloof ?