KookJij

Minestrone met pesto

Een heerlijk minestrone met pesto recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Minestrone met pesto te bereiden

- Verwarm de bouillon.
- Pel de ui en snipper deze. Pel de teentjes knoflook. Snijd de prei in ringetjes. Schrap de wortel en verdeel deze in reepjes of plakjes. Snijd de bleekselderij in smalle boogjes. Borstel de chamignons en verdeel ze in plakjes. Giet de witte bonen af. Ontvel de tomaten en verdeel ze in blokjes. Halveer de schoongemaakte sperziebonen.
- Voeg de gesneden groenten bij de bouillon samen met de geperste knoflook, de tomatenpuree en de pastaschelpjes. Kook de soep 15 minuten.
- Meng de witte bonen en de pesto erdoor. Bestrooi de minestrone met peterselie en Parmezaanse kaas.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst