KookJij

Gevulde courgette

Een heerlijk gevulde courgette recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde courgette te bereiden

Snij de courgette in de lengte en haal het vruchtvlees eruit.
Bereid het gehakt met de kruiden het eitje , mosterd en chapelure dit alles goed mengen .Verdeel het gehakt en vul de courgette.
Champignons in schijven snijden en de tomaat in vier verdelen , ajuin in blokjes snijden .
Neem een vuurvaste schotel goed in boteren , groenten in de schotel en de gevulde courgette erboven op . Een flinke scheut room erbij en enkele blokjes boter .
Zet deze in een voorverwarmde oven op180gr gedurende +/- 20min .
Serveer op bord met aardappelpuree .

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Dit gerecht kan evenzeer in een braadpan bereid worden .
Chapelure : paneermeel

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst