KookJij

Zeewolf op een bedje van groenten

Een heerlijk zeewolf op een bedje van groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zeewolf op een bedje van groenten te bereiden

Saus : stoof de fijngesneden sjalotjes aan in een beetje boter.
Voeg de visfumet toe en laat voor de helft in koken.
Room en kaas toevoegen, warm op maar laat niet meer koken, kruid met peper en voeg de rucola toe.
Kook pasta beetgaar.
Vis goed kruiden even aanbakken en in een voorverwarmde oven op 180°C ± 10 min. bakken in een beboterde vuurvaste schotel.
Broccoli in roosjes verdelen.
Champignons in vier snijden.
Wortel in blokjes snijden.
Groenten beetgaar even opbakken in de pan.
Serveer alles zeer warm op bord.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo april 2011.
Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst