KookJij

Saus : kerrie met een fijne Franse roomkaas

Een heerlijk saus : kerrie met een fijne franse roomkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus : kerrie met een fijne Franse roomkaas te bereiden

Laat boter smelten op een middelmatig vuur, bloem toevoegen, goed roeren tot je een homogeen mengsel bekomt, de melk beetje bij beetje eronder roeren evenzeer de currypoeder. Als laatste de honing en kaas toevoegen goed roeren. Niet laten koken, serveer deze saus zeer warm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst