KookJij

Pasta: Capunti Alla Puttanesca

Een heerlijk pasta: capunti alla puttanesca recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta: Capunti Alla Puttanesca te bereiden

Pasta beetgaar koken zoals op verpakking staat vermeld voeg een beetje kruiden toe.
Witloof fijn snijden.
Wortel in fijne ringen snijden.
Paprika in ringen snijden.
Komkommer in ringen snijden.
Courgette halveren en in reepjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Tomaatjes halveren.
Wok de groenten beetgaar aan in olijfolie voeg een beetje kruiden mix toe en de zeevruchten mix, als laatste de tomaatjes toevoegen.
Laat alles even goed opwarmen.
Pasta in het midden van het bord de groenten mengeling er rond dresseren, evenzeer de kaas.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Bijbehorende kruiden van de pasta, om een idee te hebben: gedroogde tomaten, gedroogde knoflookschijfjes, rode paprikapoeder, gedroogde ui, gedroogde basilicum, gedroogde peterselie, zout, gedroogde olijven, gedroogde kappers. Deze samenstelling kan natuurlijk ook met verse produkten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst