KookJij

Omelet in herfst kleuren

Een heerlijk omelet in herfst kleuren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
  2. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Omelet in herfst kleuren te bereiden

Boter laten smelten, hoeveham en groenten toevoegen even goed aanbakken en kruiden.
Eieren loskloppen met de room, deze over de groentenmengsel verdelen, schijven kaas erop.
Laat op een zacht vuur het onderste van de omelet stollen zodat ze niet meer aan de pan kleeft.
Nu onder de grill tot de eimassa gaar is en de kaas gesmolten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jan en truus

jan en truus zegt:
Derbyke, bedankt voor je reactiegroetjes.
derbyke

derbyke zegt:
Hallo jan en truus , sluimererwten worden in Nederland blijkbaar peultjes genoemd en lookpoeder is gedroogde knoflook fijn gemalen .Groetjes van ons 3 :);):p
derbyke

derbyke zegt:
Hallo slaatje ,dank je weer eens overschotjes bijeen,
moet kunnen hé .Fijn weekend en tot horen groetjes van ons 3 :);):p
jan en truus

jan en truus zegt:
Wat zijn sluimerererten en lookpoeder? Is dat knoflook?
slaatje

slaatje zegt:
Hilde, geweldig hoe krijg je het weer verzonnen. ;):D Groetjes Gerda