KookJij

Dagschotel: pasta met een duo van asperges en steak

Een heerlijk dagschotel: pasta met een duo van asperges en steak recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: pasta met een duo van asperges en steak te bereiden

Pasta beetgaar koken.
Steaks naar keuze bakken en kruiden met peper en zout.
Asperges schillen en beetgaar steamen evenzeer kruiden.
Tomaat in blokjes snijden.
De groenten even kort opbakken in de jus van de steak.
Voeg de room en boursin toe.
Verdeel de pasta over de borden de steak erop en dresseer de groenten met de saus erover.
Serveer dit gerecht zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Laat het jullie smaken, zullen het heerlijk gerecht wel hier te zien krijgen ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Mmmmmmmm......
Toevallig, wij eten vandaag ook asperges, maar dan met een overheerlijke rollade van eend;-) En aardappeltjes of puree. Dat wordt smullen :-)