Recept
« Terug naar recepten
Chocoladebroodje met banaan
PT90M
Chocoladebroodje met banaan
Een heerlijk chocoladebroodje met banaan recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Chocoladebroodje met banaan te bereiden
1. Prak de banaan. Roer er wat suiker, de honing en het citroensap door.
2. Bestrijk heet deeg met water en snijd het in rechthoeken van 12 x 8 cm. Leg links op 3 cm van de rand een stukje chocolade. Lepel wat banaan over de chocolade en rol op. Druk de zijkanten goed aan.
3. Leg de broodjes op de naad op een bakplaat. Bestrijk ze met ei dat je losgeklopt hebt met een scheutje melk. Laat een halfuur rusten.
4. Verwarm de oven voor op 190°C. Bak de chocoladebroodjes in 15 à 20 minuten goudbruin.
2. Bestrijk heet deeg met water en snijd het in rechthoeken van 12 x 8 cm. Leg links op 3 cm van de rand een stukje chocolade. Lepel wat banaan over de chocolade en rol op. Druk de zijkanten goed aan.
3. Leg de broodjes op de naad op een bakplaat. Bestrijk ze met ei dat je losgeklopt hebt met een scheutje melk. Laat een halfuur rusten.
4. Verwarm de oven voor op 190°C. Bak de chocoladebroodjes in 15 à 20 minuten goudbruin.
elisabet zegt: