KookJij

Bruschetta caprese, met tomaten en rucola

Een heerlijk bruschetta caprese, met tomaten en rucola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Rio Mare
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bruschetta caprese, met tomaten en rucola te bereiden

Snij de mozzarella en de tomaten in 8 schijfjes. Laat de tonijn uitlekken en verdeel de tonijn in 8 porties. Rooster de stokbroodjes in de oven of de broodrooster.
Snij de knoflook doormidden en wrijf de geroosterde stokbroodjes in met de knoflook.
Sprenkel er wat olijfolie overheen en leg er vervolgens wat rucola, een plakje mozzarella en een plakje tomaat op.
Breng op smaak met wat peper en zout en leg de tonijn erop. Gebruik de resterende rucola om te garneren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Dit recept doet me denken aan de vakanties in Spanje :);):p