Recept
« Terug naar recepten
Bruschetta caprese, met tomaten en rucola
PT15M
Bruschetta caprese, met tomaten en rucola
Een heerlijk bruschetta caprese, met tomaten en rucola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Rio Mare
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bruschetta caprese, met tomaten en rucola te bereiden
Snij de mozzarella en de tomaten in 8 schijfjes. Laat de tonijn uitlekken en verdeel de tonijn in 8 porties. Rooster de stokbroodjes in de oven of de broodrooster.
Snij de knoflook doormidden en wrijf de geroosterde stokbroodjes in met de knoflook.
Sprenkel er wat olijfolie overheen en leg er vervolgens wat rucola, een plakje mozzarella en een plakje tomaat op.
Breng op smaak met wat peper en zout en leg de tonijn erop. Gebruik de resterende rucola om te garneren.
Snij de knoflook doormidden en wrijf de geroosterde stokbroodjes in met de knoflook.
Sprenkel er wat olijfolie overheen en leg er vervolgens wat rucola, een plakje mozzarella en een plakje tomaat op.
Breng op smaak met wat peper en zout en leg de tonijn erop. Gebruik de resterende rucola om te garneren.
derbyke zegt: