KookJij

Recept voor Bladerdeeg hartig en zoete hapjes

Een heerlijk bladerdeeg hartig en zoete hapjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Bekijk het filmpje

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Elly, ben even gaan kijken, http://www.kookjij.nl/recept-bladerdeeghapjes. :);):p
Elly

Elly zegt:
Ik lees bij opmerking dat er ook bladerdeeghapjes met zalm zijn, maar die heb ik nog niet gevonden.
Elly

Elly zegt:
Goedemiddag Anna, dank je wel, groetjes Elly :-)
Anna

Anna zegt:
Bij de reacties geeft Tania haar antwoord: 20 minuten;)
Groetjes,
Anna.
KookJij.
Elly

Elly zegt:
ik zou het graag willen maken, maar er staat neergens hoelang ze in de oven moeten.
natascha

natascha zegt:
Knap, zo leer ik er ook wat van, leuk om te zien.
tea

tea zegt:
Lijkt me heel lekker hapje voor het weekend.
ida

ida zegt:
Hartig hapje met kaas en bladerdeeg.
Violeta

Violeta zegt:
Lekker en snel.

Dank je.
Tania

Tania zegt:
Stephanie, Bedoel je nieuwe recepten met dit hapje?
Tania

Tania zegt:
Susan, De hartige vulling gaat rijzen door de roomkaas. Dit kun je niet voorkomen. Om te voorkomen dat ze heel erg inzakken moet je een beetje uitproberen wat er gebeurt wanneer je de oventemperatuur wat lager houdt en eventueel wat langer de hapjes bakt. Wanneer ze bij mij te veel rijzen dan duw ik de vulling met een vork een beetje terug. Het grillige uiterlijk vind ik niet erg. Groetjes, Tania
Stephanie

Stephanie zegt:
Graag had ik nieuwe recepten van jullie ontavngen..Alvast bedankt
susan

susan zegt:
Hoi ik heb het hartige taartje gemaakt maar het rijzde heel hoog op en toen we dachten dat het gaar was en het uit de oven haalde zakte het helemaal in dus waren de hapjes heel lelijk,wel lekker,maar wat hebben we fout gedaan???Het was het hartige hapje met roomkaas.groetjes
anneke

anneke zegt:
ik vind het helemaal super.
doe namelijk heel veel met bladerdeeg vooral met verjaardagen en feestje maar was er nog nooit opgekomen om ze ook open te serveren.
ga morgen gelijk een mooi bakblik kopen en lekker bakken met de kinderen.
super dat je dit hebt geplaatst:)
harryzelf

harryzelf zegt:
vooral die kardemompoeder doet wat. oke . zelf ook geprobeerd met andere kaas. kop kaas. oke spinazie ook goed met olijfje. haha. mag de ui ook een RODE ui zijn ? Btje zoeter voor onze allochtone mensen misschien beter te eten. oke. kruiden bij de eurohsjobber per potje bina twee euro:o:o