KookJij

Zalmfilets met mosterd-dille saus

Vis en prei, altijd een klassieker. Dien de zalm op een bedje van groenten, overgoten met de saus.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalmfilets met mosterd-dille saus te bereiden

Verhit de olijfolie en stoof hierin de fijngesneden peultjes, prei, wortel, ui en look, voeg tijm, laurier, water en wijn toe, kruid het geheel met zout en peper. Leg de zalmfilets erop en laat onder deksel 15 minuten sudderen, voeg de laatste minuten de erwten toe.
Voor de saus : Verhit de boter, voeg room en visbouillon toe en laat inkoken. Roer eigeel, mosterd en dille erdoor, breng de saus op smaak met peper.
Dien de zalm op een bedje van groenten, overgoten met de saus. Garneer met dille. Geef er eventueel gebakken nieuwe aardappelen bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst