KookJij

Wok met scampi's

Een heerlijk wok met scampi's recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: nina
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wok met scampi's te bereiden

Stoom wortel, peultjes en paprika beetgaar.

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Gebruik wel groentebouillon in plaats van water. Giet af en laat afkoelen. Hussel ze regelmatig om zodat ze niet gaan kleven. Laat ze vlak voor het serveren doorwarmen in een beetje olie. Roer goed om.

Verhit olie in een wok en stoof het citroengras, de gember, knoflook en het pepertje aan. Voeg de scampi's toe. Doe er peultjes, wortel, paprika, uitjes en taugé bij en wok tot de taugé beetgaar is. Giet er de tamari en mirin bij en roerbak even. Breng op smaak.

Serveer in diepe borden, bestrooi met sesamzaadjes en werk af met koriander.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst