KookJij

Recept voor Slabakjes met biefstuk, perzik en sesamdressing

Je kunt dit recept ook met een ander fruitsoort doen natuurlijk
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Voorgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: boodschappen vomar
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Snijd het onderste gedeelte van de kropjes sla en trek de bladeren los.
  2. Verhit een grill pan met 1 eetlepel zonnebloemolie op middelhoge stand en grill hierin de biefstukken in circa 6 minuten rondom goudbruin en rose van binnen.
  3. Laathet vlees rusten onder aluminiumfolie.
  4. Maak de grill pan schoon. 
  5. Zet hem opnieuw  op de warmte bron met de rest van de zonnebloemolie en grill hierin de plakjes perzik kort tot er mooie grill strepen ontstaan. 
  6. Klop de ingredienten voor de dressing door elkaar.
  7. Leg de slablaadjes op borden, 2 per bord.
  8. Snijd de biefstuk in dunne plakken en verdeel  deze over de sla.
  9. Leg er wat gegrilde perzik, taugé, wortel en rode peper bij.
  10. Bestrooi met sesamzaadjes en serveer met de dressing en partjes limoen.

Mijn kookverhaal (marcel knol)

Dit recept is leuk voor een diner bijvoorbeeld met kerst, pasen, Pinksteren of wanneer je een diner met veel mensen hebt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst