KookJij

Saus: pittig en zoet currysausje

Een heerlijk saus: pittig en zoet currysausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus: pittig en zoet currysausje te bereiden

Fruit de fijn gesneden rode ajuin aan in een beetje boter terwijl kruiden met currypoeder, salie en venkelzaad.
Vervolgens de honing toevoegen en de room.
Laat op een zacht vuur even pruttelen.
Heerlijk met kip en rijst .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst