KookJij

Ricottataart met Salade

Een eenvoudige manier om ricotta te gebruiken bij een vegetarische lunch.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
  2. > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Jan A.
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ricottataart met Salade te bereiden

  1. Werk alle ingredienten voor de taart goed door elkaar en doe ze in een springvorm.
  2. Dit gaat 50 minuten de oven in, die op 180 graden Celsius was gezet.
  3. Ondertussen maken we de sla met de gegeven ingredienten.
  4. Verdeel taart en salade over de bordjes.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Drink er een frisse rosé wijn bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst