KookJij

Ratatouille

Een heerlijk ratatouille recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie: 210 kCal energie
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Mini-proeven
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ratatouille te bereiden

1. Verwarm de oven voor op 200°C.
2. Maak de groenten schoon. Snij de courgette en de aubergine eerst in plakjes van 1 cm dik en verdeel ze dan in kwartjes.
3. Snij de paprika in reepjes. Pel de tomaten, snij ze in fijne partjes.
4. Vermeng de gepelde en geplette knoflook met de olijfolie en de tomatenpuree, en een snuifje peper en zout.
5. Schep in 4 grote vellen bakpapier 1 eetlepel tomatencoulis. Verdeel er de groenten over. Leg er de tijm en de rozemarijn bij.
6. Vouw de pakketjes hermetisch dicht.
7. Zet ze ongeveer 20 minuten in het midden van de hete oven.
8. Lekker met rijst of stokbrood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

akrul

akrul zegt:
lijkt me heel lekker ga het gelijk klaar maken :P:D:);)