KookJij

Pastasalade laat de zomer nu maar komen

Een frisse salade met heerlijke ingrediënten.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pastasalade laat de zomer nu maar komen te bereiden

  1. Pasta beetgaar koken in licht gezouten water, afgieten en laten afkoelen. Pijnboompitten en amandelschilfers even zonder vetstoffen in een pan goudbruin kleuren deze evenzeer laten afkoelen. Scampi's pellen darmkanaal verwijderen deze enkele minuten opbakken in een beetje olijfolie evenzeer laten afkoelen. Rucola grof snijden, tomaat in stukjes snijden, sjalotjes fijn snijden, hard gekookt eike fijn hakken het witloof in ringen snijden. Meng deze ingredienten met de mayonaise, mierikswortelpasta vervolgens de hierboven vermelde ingredienten toevoegen kruid verder af met de peper en fleur de sel. Serveer deze zomerse salade zeer fris.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Mmmm....hier zit nu werkelijk álles in waar ik dol op ben! Top! ;-)