KookJij

Recept voor Pasta tricolore met een trio van kaas, groenten en een duootje van vlees

Tricolore pasta vind je in alle maten en kleuren.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Groenten in blokjes snijden. Peterselie grof snijden. Deze opwokken en een beetje kruiden.
  2. Kippenblokjes en gerookte spekblokjes aanbakken.
  3. Maak een blanke roux van de bloem, boter, melk en room. Zet het vuur lager en voeg de in kleine blokjes gesneden kaas toe. De gemalen gryere aan de kant houden. Kruid de saus naar smaak met boven vermelde kruiden.
  4. Pasta beetgaar koken en afgieten voeg het vlees, groenten en saus toe deze goed onder elkaar mengen.
  5. Oven ondertussen voorverwarmd op 200 gr, neem een vuurvaste schotel beboter deze vul met de gemengde pasta. Betrooi met de gemalen kaas, een beetje boter erover en de chapelure. Zet in de oven tot er een mooi bruin korstje te voorschijn komt. 

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Allemaal overschotjes van het weekend ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Mmmmm....weer een pasta naar mijn hart! :-)