KookJij

Pasta met scampi's en zijn garnituren

Een heerlijk pasta met scampi's en zijn garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met scampi's en zijn garnituren te bereiden

Pasta beetgaar koken.
Bosajuintjes in fijne ringen snijden.
Look zeer fijn snijden.
Boschampignons in kleinere stukjes scheuren.
Vleestomaat ontdoen van vel en in kleine stukjes snijden deze in een maatbeker doen samen met de room, oregano, kruiden en de gezeefde tomaten mix deze ingrediënten.
Stoof de groenten aan in een beetje olijfolie voeg de gemixte massa toe en warm goed op.
Indien nodig bijkruiden, als laatste de clams en snoeptomaatjes toevoegen.
Scampi's gekruid aanbakken in olijfolie.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met kaas naar keuze.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst