Recept
« Terug naar recepten
Omeletje boordevol verse groenten
PT25M
Omeletje boordevol verse groenten
Een heerlijk omeletje boordevol verse groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omeletje boordevol verse groenten te bereiden
Eikes samen met room en mosterd goed opkloppen.
Champignons in schijven snijden.
Tomaat in schijven snijden.
Porei in fijne ringen snijden.
Ajuinen in ringen snijden.
Stoof de groenten aan in boter voeg de eimassa toe en kruid verder naar smaak af.
Begint de eimassa te lossen in de pan, zet deze onder de grill en laat verder garen.
Serveer met dik gesneden boerenbrood.
Champignons in schijven snijden.
Tomaat in schijven snijden.
Porei in fijne ringen snijden.
Ajuinen in ringen snijden.
Stoof de groenten aan in boter voeg de eimassa toe en kruid verder naar smaak af.
Begint de eimassa te lossen in de pan, zet deze onder de grill en laat verder garen.
Serveer met dik gesneden boerenbrood.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: