KookJij

Navarin van Noordzeevissen

Een heerlijk navarin van noordzeevissen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Navarin van Noordzeevissen te bereiden

De verschillende visfilets spoelen en droogdeppen, op graatjes controleren en in dobbelsteentjes snijden. Kruiden en krokant bakken in de olijfolie.

Het spek in blokjes snijden en ze eveneens krokant bakken in de olijfolie.

De groenten schoonmaken, in gelijke stukken snijden en licht blancheren.

De boter, witte wijn, Noilly Prat, visfumet, tijm, laurier, peper en zout in een pan doen en aan de kook brengen. De groenten bijvoegen en laten garen. Op het einde de vis- en spekblokjes toevoegen. Opdienen met stokbrood en boter.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst