KookJij

Maaltijdsoep: pastasoepje met vis

Een heerlijk maaltijdsoep: pastasoepje met vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Maaltijdsoepen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Maaltijdsoep: pastasoepje met vis te bereiden

Kruiden allemaal zeer goed mengen en goed pletten met een vijzel.
Wortel, sjalotjes, look, selder en venkel in kleine blokjes snijden. Stoof deze aan in boter en voeg de bouillon en een flinke scheut wijn toe.
Scampi's en zeetongrolletjes goed kruiden en aanbakken in boter voeg een scheutje wijn toe en laat heel even op een hoog vuur de wijn verdampen (houd warm). In dezelfde pan de zeevruchten mengeling en st- jacobsvruchten gekruid kort aanbakken met een beetje boter voeg als laatste de clams toe.
Porei in fijne slierten snijden en evenzeer even kort aanstoven in boter.
Meng de beetgare warme pasta onder de soep.
Indien nodig bijkruiden.
Serveer de soep in diepe borden, de porei in het midden van het bord vervolgens de zeetongtongrolletjes en scampi's erop. Garneer af met bieslook en de andere vissoorten.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
:);):p
Anna

Anna zegt:
Wederom een schitterend gerecht:D:D