KookJij

Kaasballetjes met spinazie

Een heerlijk kaasballetjes met spinazie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie: 70 kCal energie
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Mini-proeven
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kaasballetjes met spinazie te bereiden

1. Verdeel de kaas in drie gelijke porties.
2. Kruid een derde van de kaas met peper en zout. Vermeng een derde van de kaas met de chilipeper. Roer door een derde van de kaas de gehakte bieslook, en kruid met peper en zout. Maak kaasballetjes en zet ze koel weg.
3. Spoel de spinaziebladeren. Leg ze in een stoommandje. Stoom ze 5 minuten boven een bodempje water.
4. Laat wat afkoelen, halveer de spinaziebladeren en verwijder de harde middennerf. Verpak de kaasballetjes in een stuk spinazie.
5. Serveer de balletjes lichtjes gekoeld maar niet ijskoud.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst