Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo juli 2011. 
Klik op foto om te vergroten. 
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Heilbot op een bedje van groenten mix
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Heilbot op een bedje van groenten mix
Een heerlijk heilbot op een bedje van groenten mix recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Heilbot op een bedje van groenten mix te bereiden
 Bak de vis goed gekruid aan met rozemarijn en thym in boter.
Wortel in blokjes snijden.
Courgette in reepjes.
rode ajuin in halve ringen.
Wok de groenten beetgaar gekruid in olijfolie.
Aardappelen op normale wijze koken en pureren kruiden en een beetje olijfolie toevoegen.
Neem een deel van de groenten en meng onder de puree.
De andere helft van de groenten een beetje gemalen kaas erover en onder de grill.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met rucola.
										Wortel in blokjes snijden.
Courgette in reepjes.
rode ajuin in halve ringen.
Wok de groenten beetgaar gekruid in olijfolie.
Aardappelen op normale wijze koken en pureren kruiden en een beetje olijfolie toevoegen.
Neem een deel van de groenten en meng onder de puree.
De andere helft van de groenten een beetje gemalen kaas erover en onder de grill.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met rucola.
                    