KookJij

Groenten: een beetje van dit een beetje van dat

Stoofpotje vol vitamines.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Groenten: een beetje van dit een beetje van dat te bereiden

  1. Spruiten halveren, spitskool fijn snijden in slierten, wortel in dunne schijven snijden, ajuin in blokjes snijden de paprika evezeer in blokjes snijden. Stoof eerst de spruiten en wortel even aan in boter voeg de spitskool, ajuin en paprika toe kruid naar smaak en laat op een zacht vuur beetgaar stoven. Voeg de room toe indien nodig een beetje bijbinden. Serveer dit groentenbordje zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

klik op foto om te vergroten. Recept uit de doos van onze sloebers januari 2016

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst