Recept
« Terug naar recepten
					
						Groenten: een beetje van dit een beetje van dat
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Groenten: een beetje van dit een beetje van dat
Stoofpotje vol vitamines.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Groenten
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke, Elmo & Blondy
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Groenten: een beetje van dit een beetje van dat te bereiden
- Spruiten halveren, spitskool fijn snijden in slierten, wortel in dunne schijven snijden, ajuin in blokjes snijden de paprika evezeer in blokjes snijden. Stoof eerst de spruiten en wortel even aan in boter voeg de spitskool, ajuin en paprika toe kruid naar smaak en laat op een zacht vuur beetgaar stoven. Voeg de room toe indien nodig een beetje bijbinden. Serveer dit groentenbordje zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
klik op foto om te vergroten. Recept uit de doos van onze sloebers januari 2016
									 
                    





 
					
